@Rama @Adina @sadgirl21 @Hipica @gordana @tessie @poenta @Daleron @mackica1 @ozbilnazena @lunicka @Barbie20 @Viktorijaaa5 @makedonkamak @Madam-A @Someonespecial @Valerin @Marossa ова требаше помала група да биде ама неможев да одолеам на феминките УБАВ ден на сите....
Najspecijalen pozdrav do Damite od temata "Pred I okolu 40".. Dami moi, Vi se voshituvam kolku ste ubavi, naophodni, opusteni, pozitivni I ednostavno sovrseni... Ednas kazsv, ako na 40 izgledam I razmisluvam kako vas, bogami edvaj cekam da Vi se pridruzam... Obozavam da ve citam, pa bujrum
@Elissa Само времето да ја помине оваа луда фаза подготвени сме да одговориме на предизвикот на природните убавини
Да си ја поздравам многу @Rama бидејќи не ме испушта во списокот кога поздравува Многу гушки до тебе. И да си ги поздравам @Snow-Star, @Papillon.Papi ,@ColoursOfTheRainbow , @eliesaab и @nevermet18 , многу често се пронаоѓам во вашите мислења девојки. Гушки до вас И уште за крај,поздравче до @Dream-Girl , @Srckata28 и @Stefani999 ,ми ги нема нешто во последно време
Најспецијален до омилената @Someonespecial.. уфф бре колку си милаа .. како успеваш вака сајбер волку милоо да си?? изгледа едноставано некој тоа си го има во себе и го шири насекаде па дури и виртуелно имај најпрекрасен викенд! Голем поз и до @Rama, @Prijatelot , @Kristina... @lunicka и до веселата и увек расположена екипа @Adina, @Elissa, @Sawyer и @Kukla994 кои потајно си ги читкам и мн ми се интересни Ви посакувам прекрасен и незаборавен викенд еве и по една маргарита од мене ..
Поздрави назад и нови поздрави до моите омилени @mackica1, златна си бе! те гушкам @Summerlover, повеќе да те има! @Lella, @Valerin, @Marossa, @Anabelle.Amorette, @QweenSM, @Captain-Omni, @tessie, @Adina, @Elissa, @Yowannty, @ozbilnazena, @julie77, @Sunshine.Sunshine, @IronLady, @Rama, @makedonkamak, @Ketchup, @Snow-Star, @Ivy89, @Annath, @lunicka, @Cka, @Giovanna, @EMoonlight, @anina... Еден куп гушки за сите, имајте прекрасен викенд!
Фала,ама вчера беше ден на среќата,20.02.2015.Денес пролетта започнува и е ден на лицата со Даунов синдром