@Sanjichka007 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Viktorijaaa5 @Ivy89 @anichka94 @IronLady @omg92 @Anouk @Natali.3 @Sunshine.Sunshine @Elissa @Adina @LittleChili @Reachel @angelche16 @Sesil @DesertGirl @Kukla994 @marija.980
Ајде еден поздрав од мене,воедно и добро утро. Имајте добра работна недела. @Someonespecial @Summerlover @Madam-A @Cka @Valerin @Lella @Anabelle.Amorette @cresa-jagoda @Elissa @IronLady @QweenSM @Captain-Omni @Nausicaa ...
Нцнцнцнцнц полоvвина месец не сум ја посетила темава (штета ). Бацки и гушки до сите, а посебно до оние од најпопуларната тема, за ТЕТКИТЕ Имајте убав почеток на неделата.
СП ... до @Doozy ... Последново што го кажа во исцрпниот пост, ме погоди во срж! Избегај на момент тука ...
специјалка за @Daleron и @tessie другови и другарице ај мрдните малку.....живо живооо и далеронке отклучи тоа профилот
СП до @Someonespecial @Marossa @Anabelle.Amorette @Valerin @ColoursOfTheRainbow @Snow-Star @Elissa на вас ми текна сега, а и немам време многу да ве набројувам, следен пат повеќе. <3
Поздрав и до тебе Џули, зимај куферите, и одма одиме...... Подитно. Ќе ја земеме и @Hipster и ќе кулираме... Здравје да е се' како што треба, за помалце од два месеца ќе дишам со полна плуќа.
Од мене еден поздрав до @RainBow Пред некој ден ја видов сликава и ме потсети на тебе Уште кога ја видов девојкава ми текна на тебе зашто имаше сличен аватар пред некое време (ми се чини со Вивиен Ли), па уште кога го прочитав цитатот си реков морам да те поздравам
Сите што сакаа да се маскираат и да си поминат супер некаде вечерва, но немаа со кого. Годинава сакав да бидам Елса од Фроузен...
Многу специјален поздрав за @julie77 за поддршката, несебично споделеното време и убавите зборови. Ти ги посакувам сите убавини што сама си ги посакуваш дупло!! ма тродупло ти ги посакувам!! Многу специјален поздрав за литл мис саншајн @Someonespecial девојче мило, секогаш да си ја имаш таа ведра и позитивна природа. И исто толку специјални поздрави до сите специјални феминки и феминковци..меѓу кои @Sunshine.Sunshine @Anabelle.Amorette @crimson @Hipster @Hipica @Lella @eliesaab @BurstBerry @poenta @anina @Rama @senza.parole @Natali.3 @cresa-jagoda @Barbie20 @Snow-Star @Sexybaby86 @galapce @Doozy @bittersweet @tessie @Giovanna
@Yowannty Ти благодарам за поздравот, мило ми е што си го прочитав и моето име, во долгичката листа на поздрави
специјален поздрав и мн гушкање и бакнежи до @Sesil @Kukla994 @Winter Lady @Dream-Girl iiiiiiiiiiiii site dr <333333333333333333333333
Falaa milicka pozz i do tebee .. aj eden pozdra i do @Rama devojka so mnogu mil karakter i prekrasna zolva kako sto sum ja citala vo temata snai i zolvii .. sega mazena si mila ?
@Winter Lady пред се сакам да ти се заблагодарам на поздравот, и јас ти возвраќам еден поздрав од срце инаку , не , не сум мажена сеуште , само без разлика дали ќе се омажам или не , јас ќе си останам истата онаа золва од претходно...не ја знам твојата брачна состојба но , без разлика дали ќе имаш некогаш девер , золва или снаа, ти посакувам да имаш добри односи , и пред се со заеднички јазик и компромис ,работите т.е односите ќе бидат како подмачкани