@Yowannty, @AnaKarenina, @crimson секогаш најомилени за читање сте ми До @mackica1, welcome back @Valerin, @Lella, @Summerlover, @Marossa, @QweenSM, @Sunshine.Sunshine, @tessie, @Rama, @Hipica, @Madam-A, @lunicka, @makedonkamak, @Hipster, @julie77, @Ketchup, @Anabelle.Amorette, @Elissa, @Captain-Omni, @Adina...
СП ... до @pupi.girl и @buba4e89 ... Девојки фала што ја освеживте темата. За убав остаток од вечерта ...
Нов сум на форумов и немам кого поединечно да поздравам од тука. Јас сакам да ги поздравам: 1. Сите кои го читаат коментаров 2. Глумците во Македонската политика кои не доведоа до ова дереџе 3. Сара Мејс затоа што кога врне секогаш ме потсетува на неа .. 4. Месец Јули затоа што тогаш ми е роденен и е најтопол. 5. И 6,7,8,9 затоа што нема да ги сретнам понатака во коментаров
Фалаа ти ама гол поздрав не примам .. хаха пазии очите да не ти истечат после ке треба naочари да ти купам хаха .. или врски да ти факам за операција .. истоо и ти си луд да не се мислиш за многу паметен .. хах @buba4e89 i @Читател позз и до вас од мене бее.. и до другите кои ја читаат темата ,
Специ поздрав до моите омилени @Adina @Elissa @anina @mackica1 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Sunshine.Sunshine @tessie @BurstBerry @Lella @Yowannty
До мамичките @leona83 , @Nova @TIGARCE86 ,@PUPICA @zuto , @slimy ,@Kitten @LaDyDoLl @Jagoda123 До женските околу 40 @anina @Annath @ozbilnazena @referentka @lunicka @Daleron @AngelOfArh И до @Cka ,@Mishela @Nausicaa @mims-89 (кај се загуби ти)
Поздравче до @Someonespecial , @Viktorijaaa5 , @sia.bella , @angelche16 , @Daleron , @Elissa , @julie77 , @mackica1 , @joy1, @Valerin , @Teodora* ,@tessie ,@bittersweet ,@mareane ,@evangelina.ina , @girl-miri , @Mrs.Bass , @anel ,@referentka, @danichap , @НаталиЛили , @ozbilnazena , @Annath , @Sky-butterfly . ...и до освежувањето на темата @smigool ,другарчето @tinan , @Peco и секогаш читаниот @Captain-Omni .
СП до сите од темата околу 40 и да почнам да ве редам @marama @Elissa @tessie @Someonespecial @AnaKarenina @Viktorijaaa5 @zeka @ColoursOfTheRainbow @nevermet18 @Valerin @joy1 @Adina @Madam-A @Hipica @crimson @calliope @Nausicaa @Cka @Kukla994 @buba4e89 @sadgirl21 @Bah @Captain-Omni @ccca @Prijatelot знам заборавив некого простете, ама бидете сите поздравени, весели и празнично расположени.