Поздрав до сите форумџии! Ви го честитам празников на сите,поминете го во убава и пријатна атмосфера заедно со вашите најблиски.
@Magnolija, затоа што некако посебни и уникатни ми се нејзините постови, ептен oбожавам да ја читам Да си ги поздравам @Mahidevranfan, @Reachel, @Natali.3 И до @Читател, интересен форумски лик е
Специјален поздрав до @nikiiii @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Winter Lady @Ketchup @Читател @marama @Sanjichka007 @Hipica @mackica1 @Sunshine.Sunshine @s1a1n1d1r1a1 @ColoursOfTheRainbow @macka91 @НаталиЛили @Oneo @lealealea @Snow-Star @rainbowec @Kristina... Честит празник на сите
I jas se priklucuvam kon pozdravot do @mims-89 ... Bidi hrabra devojce Za mnogu godini praznikov na site..Da ja sogleduvame i pratime,kolku sto poveke mozeme,vistinskata smisla na ovoj praznik.. Polni so trpenie,sila i ljubov ,i vo sebe i kon drugite
СПназад ептен голем до @Someonespecial и до @Daleron Следно, СП до @Winter Lady и до @Читател и неговите листи Ви посакувам прекрасен викенд Ве поздравувам со едно кафе од Пливалиште, Струга (воедно ги поздравувам и сите Стружани, мои драги комшии, на форумов ).
Специјален празничен поздрав до сите феминки и феминци! Среќни велигденски празници драги мои, уживајте во овие денови во радосна атмосфера со вашите сакани! Ви посакувам многу здравје, среќа, успеси, само убавини нека ве пратат
СП до @Anabelle.Amorette Среќен роденден мила, oд срце ти посакувам сите желби да ти се остварат! Cheers!