СП до оние што покрај книгите, знаат да посегнат и по списанијата Секогаш ќе најдете нешто ново и непознато што ќе ви го привлече вниманието и интересот. Купувајте и читајте...
Неколку поздрави за неколку интересни личности кои форумот ми го прават забавен: @Elissa која не заборава да ме потсети дека во животот треба да се ужива. @Daleron што се бори со секакви нискоинтелигентни суштества по разни теми. @Cka што нема осет кога збори „прљави“ ствари. Срам те било. @Valerin која не знае дека знам дека е посебна. @Adina која секој пат кога ќе и го видам името ми е поттик и мотивација да водам поздрав живот. @Someonespecial зашто е стварно спешл. @lunicka што е доказ дека бројката е илузија и ми дава надеж дека кога ќе пораснам ќе бидам како неа. @Madam-A дека секој пат кога ќе ѝ го видам името, ме потсетува на оној пат кога напиша нешто и инстантно ѝ се јавив на девојка ми да проверам дали е она Мадам-А. Излезе случајност или опасна интуиција за која нема поим. @Sanjichka007 за да ја потсетам да прочита нешто од Блаже, иначе не ѝ праам муабет. @Hipica малерот со „third date“ дечковци кој го скрши благодарение на мојата „Иван-Исцелител“ енергија од далеку. @XstrongerX која нè откачи откако почна да има забавен и бурен живот, што прави да се чувствувам тука на форумот како пензионер кој ја чека смртта со едната нога навалена во гроб. (Што не може да се каже дека е далеку од вистината, ама...) @sia.bella која не нè откачи откако почна да има забавен и бурен живот. @Abeja што праи парче во секоја прилика и секаде. @1209 која чекам да соопшти дека ги истетовирала бројкиве на себе. Имам време, ќе почекам. @Marossa што снемала инспирација, а не знае дека инспирација не иде сама, за неа се работи и трага. @Summerlover чие време годинава допрва доаѓа и секој ден чекам да видам кога ќе смени аватар. @julie77 за која знам дека ќе го најде вистинскиот пат. @mims-89 што ужива да помага. @Hipster предавникот... кој влезе во таборот на е-книгите. Traitor!!! @AnaKarenina @Lilit @tessie стандардно, @Doozy @senza.parole @Anabelle.Amorette @Viktorijaaa5 исто така, секогаш забавни. @crimson која во последно време е активна и многу интересна. @Magnolija која не сум ја приметил порано, а ми делува баш интелигентно. и @mackica1 која 95% од муабетот го троши по игрите, а со задоволство би ја читал по други теми каде се движам, зашто е ептен паметно дете. И така, скоро пола форум набројав и пак некого заборавив, осеќам. И што да правам кога све деца на место се.
@Captain-Omni огромен позз и се откажувам полека иако не е моја особина. Наздравје, Едит: @Elissa @Cka @okcenzi @tessie @lunicka и многу други,а специјално до @RainBow која ме кара како мало дете.
@Daleron па ме расположи со сликата, кај ја најде за тебе нај нај нај големи поздрави ке се изнасмеевме еднаш за малку заедно и кај е тесиииииииииииии тескеееееееееееееее @tessie
@mackica1 @Anabelle.Amorette @Sunshine.Sunshine @Elissa @Adina @Someonespecial @anina Ве поздравувам, и ве гушкам онака , најсилно женски мои
Jaс навратив на темава да ви пратам поздравче драги луѓенца. Сите на листава сте со причина . Така да си знаете. @Captain-Omni , многу ме занима кај сум те погодила .... (а да ти оставам број, следен пат мене директно да ме бараш? ) @Pirana @Elissa @Someonespecial @Daleron @Valerin @Cka @mims-89 @bittersweet @Hipster @Anabelle.Amorette @crimson @Marossa @tessie @cresa-jagoda @Daydream @Elena69221 @Lella Ваша М,
Срам да ми е, 100 години немам шкртнато тука. Како и да е, денеска сум премногу расположена. Мислам, како да не бидеш расположен на вакво прекрасно временце? Сонцето ме прави среќна. Искористете го максимално. Поздрав до сите!