Најспецијално за @mackica1 Спојлер @tessie, @BurstBerry, @Lella, @Valerin, @Rama, @Anabelle.Amorette, @Sunshine.Sunshine, @Yowannty, @IronLady, @Adina, @Elissa, @Arthur, @Kukla994, @Snow-Star, @julie77, @AnaKarenina, @bittersweet, @crimson, @QweenSM, @Читател, @Ketchup... И голем поздрав назад до @Daleron, @Captain-Omni и @Madam-A Имајте сите прекрасен викенд
@Sanjichka007 @Cka @Waka-waka @Agrona @Captain-Omni @Adina @Barbie20 @IronLady @Anabelle.Amorette @marama @omg92 @anichka94 @crimson @Natali.3 @ozbilnazena @Madam-A @bittersweet @Hipster @Daydream @Ketchup .... Поздрав мили луѓенца,бидете среќни и весели каде и да сте
Специјален, најголем поздрав до МАМА @galapce Спојлер Со денови те чекавме да не известиш за раѓањето на Александар!!! Отварав повеќе пати во денот Фемина само за да видам дали има новости од тебе!!! Сите девојки од околу и преку 40 со нетрпение ја очекувавме веста!!!
@IronLady @Anabelle.Amorette @Sanjichka007 @Someonespecial @Ivy89 @Anouk @omg92 @anichka94 @Viktorijaaa5 @Natali.3 @mackica1 @Lella @GirlRose
Не знам зошто ама денес се сетив на @natemila поздрав до тебе драга и се надевам дека не сум некој кобник и дека денес ќе ти случат убави работи
@Daleron ти благодарам, сега за сега ми е супер денотттттт. Голем поздрав и до тебе и имај убав и исполнет викенд
СП ... @BurstBerry Се надевам искрено дека ќе ти се оствари љубовта за која будна "сонуваш". Уживај, на здравје!
Одамна не сум ве испоздравила. @Valerin @Someonespecial @Madam-A @Anabelle.Amorette @Ketchup @AnaKarenina @Captain-Omni @Angel4eeee @crimson @marama @Daydream @Papillon.Papi @Umbrella22 @Marossa @Daleron @lunicka @bittersweet @mackica1 @Sunshine.Sunshine @Rama @mal.ecka... Ве гушкам
@Julie Ти благодарам мила за поздравот, ми значат твоите зборови. Надежта секогаш е тука. Поздрав назад и до тебе. Те гушкам СП и до @Rama, прегратки и до тебе СП и до @Someonespecial @Yowannty @Sunshine.Sunshine @Anabelle.Amorette @Kukla994 @Lella @Hipster @tessie @anel @Minnie 1 @Dream-Girl @Elena69221