@Adina @Viktorijaaa5 @Valerin @Captain-Omni @Kukla994 @Daleron @tessie @ozbilnazena @lunicka @Madam-A @poenta @QweenSM @Rama @Barbie20 @Ivy89 @Sawyer @Arthur @Someonespecial @mackica1 @makedonkamak @IronLady @mirandaa @Gordana10 @natemila @Lella @Marossa @Hipica @Anabelle.Amorette @Sanjichka007 @Cka @cresa-jagoda @crimson @Name Поздрав до сите...имајте убави мигови моменти денови....
@Hipica Еј женска, пријатно ме изненади со поздравот. Ти благодарам, ме израдува! Иста така, огромен поздрав и до @Elissa. Те бакнувам. @Someonespecial @Marossa @Lella @Summerlover @Barbie20 @Kaley @Bokchee @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette @Valerin @IronLady Ајде да се освежеме.
@Elissa Бројам денови до бурата полна со возбуда Само да помине и тоа како би се стационирале на една ваква локација Убавини... Голема што ме мислиш...
Поздрав до @Mishela со која ја делиме љубовта кон мирисот на стари книги Пред некое време налетав на објаснување за тоа Имај убаво сончево попладне
Специјален поздрав до СИТЕ ЛУЃЕ на планетата ЗЕМЈА!!! Денес е ДЕН НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА. Сите луѓе што живеат на неа, треба малку повеќе да се потрудат за идните генерации да имаат можност да ги видат убавините што ние сега ги гледаме!!!
До: Моите многу драги феминки @Elissa @Daleron Имајте убав остаток од денот За Вас две еден релакс, УЖИВАЈТЕЕЕЕЕ Со задоволство и јас би ви се придружила, но некако не сум многу подвижна во моментов....
@Elissa @makedonkamak ај закажуваме средба. Елиска за малку ми избега, ама нареден пат немаааааааааааааа. Поздравче до сите кои со нетрпение го чекаме летото.
Најспецијален поздрав до @makedonkamak Помислив на тебе мила сигурно веќе си во исчекување и броиш денови до доаѓањето на новиот член дома Ти посакувам се да биде во ред (иако можеби малку рано ти го кажувам оваа не сум во тек до каде си но отприлика знам дека е почеток на мај ) Пошто лп неможам да ти пишам морав овде да се искажам еве ти предлог за фотосесија
Mnogu ti blagodaram Viki moja najdraga. Da si ziva i zdrava i sto poskoro da si docekas i ti vakva radost. Inaku iskreno ti kako da si imala pretcustvo za mene. Moevo odbrojuvanje e veke so casovi. moze da se sluci sekoj momen. Ti blagodaram za poddrskata i ubavite misli. Pozzz