Го избркавме лошото време , сега сакам само сонце и насмевки да гледам на сите страни..ајде да го направиме светот подобар и посреќен...ПОЗДРАВ до сите, бидете секогаш свои
Поздрав до моите најдраги @mackica1, @Anabelle.Amorette, @Lella, @Ketchup, @Valerin, @Marossa, @IronLady, @Ivy89, @Viktorijaaa5, @LittleChili, @QweenSM, @Mahidevranfan, @Dream-Girl... И до голема група што обожавам да ги читам... @crimson, @Sunshine.Sunshine, @AnaKarenina, @Hipster, @RainBow, @Mishela, @Giovanna, @Waka-waka, @Olli28, @sadgirl21, @Magnolija, @Annath, @lunicka, @anel, @Yowannty, @makedonkamak (oчекуваме радосни вести и повод за честитки од тебе мила ), @Rama, @Madam-A, @Natali.3
еве ме сo некoлкудневнo зaдoцнувaње дa си ги oтпoздрaвaм женчињтa: @Viktorijaaa5 , @Lella , @Someonespecial & @Elissa (штo секoгaш без прoмaшaј стaвa прекрасни слики вo пoздрaвите ) леп прoвoд вечер aкo искaчaте, aкo не, утре неделнo кaкo знaете и умеете дa нaдoкнaдите денски нa сoнцетo чирс! вaшa М,
Благодарам за поздравите наназад девојки. А сега сакам да си ги поздравам : @eliesaab @Papillon.Papi @Dream-Girl @Madam-A @makedonkamak Гушки до вас девојки
Драго ми е што во последниот период Фемина доби нови и квалитетни членови како @mirandaa , @joy1 , @crimson, чии постови секогаш ми причинуваат задоволство кога ги читам. Тука се и постарите членови како @Mishela , @Hipster , @mims-89 , @senza.parole, @Anna-Banana , @Hipica , @koritsaki , @Giovanna, @Someonespecial @Rose96, кои ги следев и од стариот профил, ги следам и сега и верувам дека така ќе биде и во иднина. Специјален поздрав до секоја од вас девојки
СП до омилените: @Someonespecial , @Beauty* , @mirandaa , @crimson ,@Yowannty , @Lella , @koritsaki , @marama , @AnaKarenina , @Hipster , @bittersweet , @lunicka , @ColoursOfTheRainbow , @Ketchup , @Hipica , @tessie ... и уште многу други.