Кога ќе 'пораснам' сакам да бидам успешна и силна како @Cka и супер мама и жена како @bittersweet Повелете дами мои
@Someonespecial @Sunshine.Sunshine @Lella @Anabelle.Amorette @Mahidevranfan @eloves @eliesaab девојчиња драги,ве обожавам и ви ги почитувам мислењата многу,вие ми сте жив репер за тоа како треба да се изразуваат девојки на ваша возраст, доста приземјено и доста искусно, а едвај сте полнолетни..морав јавно да искажам почит, зошто годините немаат врска,може 30 годишни да имаат детски памет ,а може 18 годишни да имаат памет и искуство на возрасна личност.. ( не сум многу постара од вас,ама кога бев на ваши години би сакала да бев барем дел од она што сте вие денес)ве сака Рама
Специјален поздрав до неколку позитвни ликови кои често ме расположуваат со нивните коментари и позитивната енергија која ја шират @Elissa, @Adina, @Sawyer, @Kukla994 @Arthur и @s1a1n1d1r1a1 голем поз до вас, имајте убав почеток на неделата.
Ви благодарам на специјалнио поздрав, СП и до вас @Ketchup @Someonespecial @Viktorijaaa5 СП и до @Anabelle.Amorette @Dream-Girl @Sanjichka007 @Hipica @Sunshine.Sunshine @nikiiii Како и СП до @Читател
Посебно до @Captain-Omni да не ме кара веќе за киндлот и за сите љубители на книги, без разлика на формата тие се сите уметност.
Најспецијален поздрав до: @ColoursOfTheRainbow , @Anabelle.Amorette , @eliesaab , @mileystar , @Natali.3 Девојки, форумов не е тоа што е без вас. + @SV1911 , @AnaKarenina , @makedonkamak , @julie77 , @marama
Јас би упатила еден навистина специјален поздрав до @Rama. Драго ми е што така мислиш мила, и ти благодарам што ми го разубави денот. Да знаеш, ти си наш идол, и баш сум среќна што макар и виртуелно запознав личност како тебе. Те сакам!
Sp do @Adina @Arthur @IronLady @DesertGirl @Sesil @s1a1n1d1r1a1 @Sawyer @mackica1 @zalosna @Winter Lady @Elissa @Serafima @LittleChili @koritsaki Imajte prijaten dennn
Јас ги поздравувам @Lella , @Abrakadabra , @LittlePinky , @Anabelle.Amorette ,@macka91 , @EMoonlight , @buffalo ,@joy1 ,@makedonkamak ,@Arthur , @zalosna ,@cinderella.red , @Sweet777 , @Daleron , @rainbowec , @okcenzi , @veren , @naturally , @mims-89
Може ли да не ве редам? Ме мрзи искрено. Машките посено ги позравувам зтоа што ми недостасуваат. Нвистина не знам што се слу;ува со нив. @Elissa @tessie @Teodora* @Captain-Omni @Bah @Marick14 @tinan го има чат пат, @Peco еј и @SV1911 ја нема, @Oscar Lady благодарам, @Cka @eloves ретко те има, @marama @makedonkamak @lunicka @Val-Dim @referentka @ColoursOfTheRainbow @zeka @zalosna @joy1 @Umbrella22 ауууууууууууууу реков не редам, ама има уште други си знаат тие. Ве сакам.
Мене никој не ме поздрави, па еве ЈАС СИ ПРАКАМ СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА НАЈСПЕЦИЈАЛНАТА ЖЕНА РЕФЕРЕНТКААААА