СП до Ненувче, одамна се немаме сретнато тука СП до Бројче за тие убавите мечиња , и за тебе И СП до ГоуГрл со еден убав вкусен сочен густ сок од праска Блум(нема слика бе, не дава Прилепска ) Сп до сите што ме заборавиле
До росонерка и боависта- моите сестри по мода И до нашата работна Офи И до Анатх, Алис, Теди, Тренди, Ани, Багето , Ангелче, Вајлд, Мимс, Блубери 93(душо ќе ти вратам на пораката кога ќе имам повеќе концентрација, не сум заборавила ), Озбилна,Лоли, Анфејтфул Ариел, Блонд, Лилит, Енца и .... сите активни феминки кои ги почитуваат правилата на форумот и не го трујат со непотребни мислења и теми. И до сите што мразат зима Ве гушкам, душички А, и до Скарлет 88- девојко, те молам погледни се во огледало вечер и насмеј се. Да, ти си убава и вредна девојка и не заслужуваш да страдаш.
Јас ќе ги поздравам феминките на кои не им е денот... несакам да ве има вакви, но ете ако ве мачи нешто поздрав до вас...
Ако се сутра зарати, моја мала шта чемо ја и ти? Врата закључати, прозоре затворити, спустити завесе, остачемо кучи и лубит се!!! Поздрав до сите Феминки што се втора смена, а планираат да останат и трета http://www.youtube.com/watch?v=DatJrT77tO0
Во оваа ладна нок да си ги поздравам со најтопол поздрав моите ми најдраги форумџики Докторката,Вик4е,Горде,Кате,Зверката,Ким,Лоли,Карак,Блубери,Ангелче,Офспринг,Вајлд,Змиичето,Анатџ,и др.кои сега не ми текнуваат ви пракам многу
СП од мене до сите што ќе бидат и вечерва трета смена на фемина Еве една песна, за добро расположение! http://www.youtube.com/watch?v=hWjrMTWXH28
Специјален поздрав до ТЕЛЕКАБЕЛ што ми го исклучија интернетот завчера во 17:20ч `заради неплатени сметки` А мене ми се сите сметки платени некои и два пати!!!! Среќа што ме исклучија, па ми текна да ги проверам сметките, и да видам дека ми наплаќале по два пати за еден месец ...Кога им отидов денес со ливчињата таму партали летаа ...
СП до сите тврдоглави што не се откажуваат од својот став кога знаат дека се во право СП до сите што си ги знаат принципите и не дозволуваат никој да ги погази И НајСП до сите феминки што ме поздравиле погоре, а и до оние што ме заборавиле Верувам не било намерно
СП до сите што не искачаат оваа ладна вечер Редактирам ради Гоу . Ако е вистина дека го покачуваат од први ноември јас утре последен пат се возам со такси , онака за збогум А потоа такси и јас = магаре и музика . Сп до тие што ќе се клацкаат со автобуси или дома ќе си седат зимава Ама таксистите не ги поздравувам !
Ќе ги поздравам таксистите Благодарение на нивната идеја да го покачат таксито...зимава ќе си ја преседам дома, ако несакам да банкротирам со давање пари на такси за вечерни излегувања
Сега ќе упатам специјален поздрав за сите кои не одат вечерва никаде и ќе си се топлат ( јас измрзнав ) Сега моментално ќе ги поздравам оние форумџики кои ми оставиле некаков впечаток, оние кои можеби ме подзаборавиле, оние кои сакаат да ме читаат , играчите на нашите игри и оние кои во моментот ќе ми текнат на памет (секако сите ми имате оставено впечаток само некои посилен , некои послаб) СП до Гоу, Горде, Кате, Ангелче, Вајлд, Хипи, Џули, Иренна( ај мис ју ) , Викиче, Анфеитфул, Лоли, Реинбоу, Докторката, Ненушка, Озбилна жена, (имам читано постови и од Ла фиј, Бејбикети,Фри ,Брајт), до Ариел, Марли, Сеси, Вери, Багуфче, Анатх, Лил(не знам колку ја отвара оваа тема ), Спичлес, ,Анни, Лалез,Бројче, Скај грл, Теди, Оффи, Душица, Данилела, Самр Грл, Снејк, Ким, Тенкаи, Бију, Бона, Дејзи и Марама Едит и до Пирамида на која што ми текна сега кога прочитав на една страна за најголемата пирамида во светот Останатите во наредна прилика