Се извињавам...дозата не ми е земена денес ха,ха Ведно да упатам поздрав до сите што се појавиле на : - СДК -и на +/- 40
Спрецијално ги поздравувам тие што до сега ме поздравиле мене, а со тоа ме изненадиле. Ги поздравувам и останатите кои што не го направиле тоа, за да бидеме фер. Слика: ( Пустина, едно исушено дрво, лежалка закачена од едната страна и сок на растварање )
Фалаа ти кукло моја тебе ако не ти текне да ме поздравиш нема на кој друг хахаха ,, поздрав и до овие горе позз и до ситее овдее на форумот ко овде не полуди тај није нормалан ,, <3
До @Daleron (ти го обожавам тоа Мор) : До @referentka признавам на почеток немав убаво мислење за тебе но ми стана мн драга До @Val-Dim и тебе редовно те читам
Прво еден за @Someonespecial затоа што секогаш ме поздравува, а никако да го возвратам поздравот, иако ја читам редовно. Прекрасна си За @Hipster затоа што ми ја зголемува самодовербата, а оставам се кога ќе видам нејзин пост и одма го отворам. За @mirandaa @sanja.burgundy @marama @Rose96 @MandyLane @Corleonka и сите најмили блогерки, плус @danichap чиј плакар сакам да го ограбам. Има уште многу што ги обожавам, ќе оставам за нареден пат, зашто ако пробам да ги спомнам сите, ќе пишувам засекогаш.
Се приклучувам кон поздравите и ги возвраќам (без музичка желба) @crimson - ти личност прекрасна многу сум среќна за сите нови познанства во животов, а вие сте дел од нив