Поздрав назад, @Jordanovska-K ! Барем се надевам дека е за убаво. Инаку, ми се скрши делче од омилената шолја за кафе и махинално посегнав по супер лепакот, па ми текна на @AnaKarenina и еден нејзин пост во врска со ова, од многу одамна. Поздрав Ана, навистина кафето е повкусно од омилената шолја, а јас денес се чувствувам исто како да не сум пиела кафе.
Me зацрвене навистина. Подобар комплимент не сум добила одамна. Ти благодарам, како беше она - the feeling is mutual. Не ти делам комплименти за да ти се упикувам или улизивам или не знам што ти ја таму, туку само зашто сметам дека навистина треба да се цениш многу, зашто си навистина една интересна, паметна и посебна девојка и ти треба потик и мотивација, малку
@Adina @Elissa @BurstBerry @mackica1 ,девојки ве гушкам @s1a1n1d1r1a1 Специјален поздрав до мојата сограѓанка, и до сите други чупиња
Ајде и јас одамна немам пуштено поздрави Чекај да не заборавам некој Специјален и многу голем поздрав и гушки и наполитанки хахаха до: @Kukla994 @Sesil @DesertGirl @Adina @Sawyer @skorpija123 @Rama до чупето
Голем,најголем поздрав до екипата што не можам да ги дружам последниов период,а ми фалат ептен муабетите @Someonespecial @Madam-A @Anabelle.Amorette @QweenSM @Summerlover @Valerin @Lella @IronLady @Elissa @Captain-Omni @Cka Опроштавајте ако заборавив некој И имајте убав празник,немојте да претерате со скари и пиење,све то умерено
Поздрав и до тебе @Marossa ама јас ќе пијам. И ке пијам..... Живот. Поздрав до @Viktorijaaa5 и до @Daleron . Пијте невести, краток е животов за да се помине без алкохол.
Гооолем поздрав до девојките од +/- 40... Среќен празник и едно потсетување!!! Нашите генерации вака го славеа 1-ви мај...
Фала ти мила, не можам а да не те поздравам пак Се придружувам и на поздравот до @Hipster... обожавам да ве читам, прекрасни сте! СП до @Magnolija и @Abrakadabra Плус до @mackica1, @Valerin, @Lella, @Summerlover, @QweenSM, @Anabelle.Amorette, @Marossa, @Arthur, @Sunshine.Sunshine, @simonna.a, @Rama, @Snow-Star, @ozbilnazena и @Gordana10 (којашто мнооогу ми фали)
Поздрав назад до сите кои ме споменувавте и кои сте ме барале и на тие шо му фалев и поздрав до сите еве поздравче од Италија...од каде ли?Каде водат сите патишта?Кон Рим
Благодарам многу душичке мила. Супер специјален до тебе @Someonespecial зошто си слатка како ова колаче
СП до @Читател со некоја философска мисла по негов избор и до @Winter Lady @Abrakadabra и @Natali.3 Денес во Охрида града времето се смена 30 пати. Очекувам во секој момент вакво нешто да се деси. И еден најнајнајнајСП до @Bright Have fun girl