Najspecialen pozdrav do site na forumov povelete pocestete se zosto dobiv malecki bubenca od mojot artur heheh stana tatko na 8prekrasni kucenca koi site licat na nego osven edno epa aj neka se zdravi i zivi (ne se krofnicki no sepak se soodvetni za prilikava)
До @s1a1n1d1r1a1 и нејзиниот позитивен independent став. Продолжи така девојко, баш си пријатна за читање!
СП до сите кои месецов имаат посебна причина за прослава И јас сум во тие. Славам моменти кои траат кратко, а се паметат вечно...
Најспецијален и најголем поздрав до @Someonespecial за поздравот и вниманието (и многу си ми симпатична) @Nightwalker за вниманието и креативниот наслов и @Cka за новото мислење во СДК
@Elissa Елиска!! Душа си значи ,ем преубаво ти е скоцкан текстот за феминскиот алманах, ем прва си што се сети да чкртне нешто за мене ( не е фер , мислев не ме примате во алмонахот мене )
@Sanjichka007 @Anabelle.Amorette @IronLady @Someonespecial @Viktorijaaa5 @anichka94 @omg92 @Ivy89 @Anouk @Natali.3 @Sunshine.Sunshine @Valerin @Lella @Arthur @mackica1 @Reachel @Kukla994 @Читател @Adina @Elissa @Marossa @LittleChili
Најспецијален поздрав за : @Rama (ти испраќам милион гушки ) @Natali.3 @julie77 @Snow-Star @Olli28 @HarleyQuinn За сите!
@Anabelle.Amorette Многу љубов до тебе мила @Someonespecial @Sunshine.Sunshine @cresa-jagoda @Lella @mackica1 @Elissa @Adina @BurstBerry гушки до вас
@Someonespecial , зa дa не ми се нервира сo глупoсти и шo имa врскa шo спелувaњетo е грешнo? битнa е пoентaтa твoјa М,