hihihi ti si edna od licnostite koi bi gi zela so sebe no phones no worries..just fun and happiness ♡
СП до @Summerlover, @Valerin, @mackica1, @Hipica (оти ми го прави денот со постовите за мачката , со среќа приновата ), @Lella (не ми се губи мила ), @Anabelle.Amorette, @IronLady, @Ketchup, @Sunshine.Sunshine, @Adina, @Rama, @Madam-A, @Viktorijaaa5, @Elissa, @Captain-Omni, @joy1, @ozbilnazena
Јас да ја поздравам @lunicka и да и порачам да се чува, искрено се надевам дека ќе бидеш добро и ти, и целото твое семејство. Биди силна!
И до @lunicka и до @Gea и сите останати членови на форумов од Куманови,бидете силни и дај Боже денот да осамне а и сите во иднина без никакви жртви од оружје,без разлика на која националност и партија припагаме...
Специјален поздрав до сите полицајци кои сега се во Куманово и до нивните семејства СИЛНИ СЕ ОВИЕ МОМЦИ!!!
^ Поздрав до мадам над мене, Дилка, Спешлка, Кукле, Битер, Дани... и до сите коишто ме поздравиле и не ме поздравиле периодов.
Подолго време не сум поздравила некој, сега може списокот ќе биде подолг. @Barbie20 @joy1 @Daydream @mims-89 @Hipica @Magnolija @Summerlover @Hipster @rainbowec @Giovanna @BurstBerry Ви посакувам пријатен ден девојки! Нова чанта, никогаш не е на одмет, па бирајте..
Поздрав до сите мачиња, тигрици и стари лавици, што би рекол Тошо Одамна ме немаше заради лични обврски, ама понекогаш ве читав. Специјален поздрав до сите оние кои ми се мили и обожавам да ги читам @Ketrin.Moon @Lilit @Gea @Hipica @Someonespecial @bittersweet @LaraSolare @lunicka
Се барам во листиве и ме нема, добро сте ме заборавиле, новите членови не ме знаат, тоа е кога не сум активна. Нема врска СП до сите, гушкам.