@Anabelle.Amorette Истото слободно можам да го кажам и јас за тебе( мила , позитивна, и пред се девојка со квалитетни размислувања и постови) Те сака и почитува Рама
Abe braced @Elissa jas trgnav peshki ama popat me sretna deckovo,pa zapna da me prefrlit so kola pa zaglavivme vo guzvite... eve ne dvajcata za 5 minuti.,wait for us!
Најспецијален до @Rama те следам и многу си ми мила ;*** фаќај kitten hug :3 http://cdn.smosh.com/sites/default/files/ftpuploads/bloguploads/0413/epic-hugs-cat-dot.gif
СП до една опасна женска у бела маица СП до сите членови на форумот кои едвај чекаат да се испрчат на плажа летово. И Елиза, полека со сликите со плажи, почни за месец-два да се потстопли, не можам а да не ги голтам со поглед.
@mackica1 миличка, и ти си ми посебна да си знаеш само @Adina Мојата Адинка ( најдобрата тетка на светот, тука си ми конкуренција да си знаеш ) @joy1 Мила, имај си убав и среќен ден Олку поздрави не сум добила кој знае од кога, мило ми е што ви значи моето присуство
Еден топол поздрав за @Abeja оваа ми е на десктоп...уживај Воедно си ги поздравувам моите роднини пријатели и колешки @Adina @Kukla994 @Rama @mackica1 @Valerin *
СП назад до @tessie, @Marijana93, @COollLady, поздрав и до @Ketrin.Moon... мило ми е што сте тука До најнај интелигентно - саркастично - духовитата @calliope, и да знае дека ќе ја тужам ако паднам од столче или се засркнам од кафе, грицки и слично при читање на некое нејзино мислењe You go girl, омилена си ми! Плус до @Giovanna, @Abrakadabra, @crimson, @Hipster, @bittersweet... обожавам да ве читам
Да поздравам и јас некого ,одамна не сум ги поздравила моите омилени @Sanjichka007 @IronLady @Elissa @Daleron @Barbie20 @Anabelle.Amorette @Adina @joy1 @Giovanna @bittersweet @Someonespecial @anichka94 @Miss.N @Abrakadabra @Hipica @Hipster @marama @Ketchup @mirandaa @lunicka @Natali.3 @makedonkamak @Peppermint @Salome @happygirl @Daydream @Umbrella22 Ве частам здрава храна И многу ве љубам
Викице ти благодарам од се срце барем малку светлина затоа што има луѓе без осет и срце. Поздрав бек, иако солзите сами капат. Слика нема во моментов ама ти го подарувам моето срце.