СП до @galapce ,@Doozy ,@Cka, @vinozito1 , @Serafima , @WORRIED.BT , @Daleron за подршката од минатата сабота,овде и на фб. И до @Viktorijaaa5 и @COollLady .
Специјален поздрав до најомилените: @crimson, @Someonespecial, @Abrakadabra , @mirandaa , @marama, @Doozy, @Hipster, @bittersweet ,@ColoursOfTheRainbow ,@Hipica , @Papillon.Papi , @AnaKarenina , @Natali.3 и уште многу други...
@Sanjichka007 маче појави се ,веќе сум овде,да не се заборавиме Еве ќе те поздравам со Gentleman затоа што песната на тебе ме потсеќа
@Viktorijaaa5 Никако заборавање маченце, што би правела јас без тебе? Еве ти уште едно песниче, деновиве низ глава ми се врти
Еден поздрав до @Hipster, а и до сите другари и другарки. “Responsibility to yourself means refusing to let others do your thinking, talking, and naming for you; it means learning to respect and use your own brains and instincts; hence, grappling with hard work.”
Поздрав до @H.VAGA и @Saricko оти гледам и тие како мене се осеќаат како во тунел без излез. Ама јас некако како да почнав светлина да гледам! Далеку е, и слаба е, ама дава надеж! Ќе ја видите и вие, сигурна сум. Ќе помине периодот, колку и да е долг. Hang in there!
СП еден огромен до @Adina за песничето, тенкју вери мач @Anabelle.Amorette, уште еднаш ти посакувам најубаво да си поминеш вечерва @Summerlover @mackica1 @Valerin @IronLady @Hipica @Ketchup @Viktorijaaa5 @Kaley @Nightwalker @AnaKarenina @HarleyQuinn @mirandaa @julie77 @Snow-Star ...
СП испраќам до сите растурци од Растур бендот.Оваа песна е како камбек на растур и ќе пееме пред Виена таму како протест дека и откачените луѓе имаат право на пеење и да растураат.И ве повикувам сите да дојдете и нема да си одиме додека наша песна не биде слушната и не победиме! ''Не сакам пердедор'' Порке,јо не кеда нада мас? Порше ли да купам,јас?! И јас сакам на ливада мозок во лер да пуштам но со песнава од глава не ја испуштам и дали е ова фер? Ноууууууу,јас не сакам пердедор шо ти е тебе мор? Сииииии мене ме викаат Сики и порано ко мала бев тргната по Маус Мики Но ова не ти го оправдува тоа си замина на камп и Евровизија зар немаш срам троа? И тиииии ми застана пред мене ете ти купив и киндер јајце...гледај се тркала...ене! Мрш....не сакам ваков пердедор шо магла накај мене те фрка? Шо туку скокаш ко недовеан? Шо тукуууу живееш како во тркааааа А нееее....ти уште по СМС ми праќаш пердедор бегај да не ти го пуштам ВОЛдемор Цуци,муци извини мееее немој ти мене меее на овца ли ти личам бе? Неееее,нооооооо јо не керо ваков пердедор и јо но можам поќе вакааа и ете ќе заврши безмилосно,така? ајдееее,ајде,ајдееееее еееехеееееее Оди сииии нема поќе јо и тииии Пееееееееердедооооооооооооооооор