@Someonespecial ,фала ти мила,дури сега го гледам поздравов,а вчера навистина преубаво беше,ми ги надмина очекувања.
Најспецијален поздрав до мојата единствена кучка на форумов. @Valerin немаш претстава колку те сакам. И те познавам доволно добро за да не го „украсам“ постот со меченца и срценца и разноразни бљувотинки. Ти посакувам сè најубаво во животот и само насмевки и по некој ентитет да те следат. И претпоставувам дека не ти е роденден, само така ми текна. П.С. @simonna.a Сајмон мори, со го напишала новиот сингл а не ме викаш да ставам и јас некоја строфичка, м? Ќе се тепаме.
Поздрав до @bittersweet ја нема нешто во последно време, само става лајкчиња, а забушава со приказните за дечките нудисти и малата принцеза Се осеќам ко да сум пропуштила епизода од некоја омилена серија Молба да се уозбили и да сподели некоја урнебесна случка п.с Ме стави во мисла подвигот на брат ти, му ја посакувам цела среќа на светот иако непишано правило е дека среќата ги следи храбрите. На светот му требаат повеќе такви луѓе
Goooolem pozdrav i do tebe !! I srekna matura,da si se zapises na koj fakultet sakas i mnogu uspeh na istiot.
Специјален поздрав до релативно новите членки @Lady Phoenix и @Abrakadabra . Ми оставивте многу добар впечаток,девојки.
Бендот се растури што се растури и тоа понеделнички. СП до @tessie @Elissa @ozbilnazena @marama @Umbrella22 @ColoursOfTheRainbow @lunicka @Teodora* @bittersweet @Gea @Val-Dim @zalosna @kukla21 @referentka @Nausicaa @natemila @Marossa @Madam-A @sadgirl21 @AnaKarenina @Captain-Omni @Bah @ccca @tinan @Peco @Hipica @mirandaa @mims-89 @Lilit @lunicka @Cka @Valerin @Viktorijaaa5 и многу други што ве читкам. Имајте уба дождлив ден.
@Elissa На смеа на шала барав да купам шатор пред некој ден. Ми велат:Ти будала си пари ќе даваш, оди пред Влада или Собрание и одбри си Знам офф сум ама морав да кажам. Ваков сакам,
Благодарам многу, драга @Anabelle.Amorette И јас имам одличен впечаток за тебе. Воедно да ја поздравам и @Oscar Lady, која прва ми посака добредојде овде, како нов член на овој форум кој бруи од енергија на шармантни и харизнматични жени/девојки.
И јас за првпат ќе си ја поздравам @Lady Phoenix, оти е многу талентирана и интересна за читање Имај убав ден!
@Anabelle.Amorette, @Someonespecial, многу ви благодарам! Поздрав до вас и специјален поздрав до @Abrakadabra, @Papillon.Papi и другиве „колешки“ од фотографскиве и уметничкиве теми, како и до г-ѓите Министерки (да не ги бројам една по една, еве ќе ја тагнам само @lunicka како одговорна за нивното катче, па нека пренесе). Ма, поздрав до сите позитивни и дружељубиви на форумов!!!
@referentka е премиерката, ама си ја сунча на Халкидики, нормално премиер е. Сп и до тебе, џоа потртпарол станав од министер за внатрешни органи
Возвраќам поздрави до @Viktorijaaa5 @Sunshine.Sunshine и @Abrakadabra СП до @Hajdi22 И еден СП до @Magnolija И езерото те сака тебе Јас и мојава Лепотица се надеваме дека ќе успееме барем малце да ви вдахнеме сонце, да ве освежи од мрачново време.
Поздрав до сите Матурантки на кои им поминала матурата , а на оние кои им предстои им посакувам убава вечер да си имаат
Поздрав до сите што си седат дома петочно,бидејќи имаат за учење и не можат да си дозволат мамурни утра Да се дружиме заедно После испитна: И за крај: