Специјален поздрав до Кате21,Гоу,Лукс,Карак,Рејнбоу,Ким, Карак,Озбилнажена,Марли,Вики,Бројче, Лижалка,Вајлд Чајлд, Вајлд Ејнџел,Ангелче,Даниела,Хипица,Ариел,Харлоу,Трендафилка,Џули,Багувче и сп до админки,модераторс
Специјален поздрав до сите што се одлично расположени и што си поминаа убаво вечерва, иако беше смрзнувачка.
Нај СП до: Анфејтфул и воман ин лове... затоа што ми се премногу мили, и секогаш се тука да помогнат Боависта..имаме потполно ист вкус, како јас да сум ги поставувала нејзините слики во категоријата мода и стил Душица..имам многу позитивно мислење за оваа девојка Мистериозна..ни ја нема некако Алис..приметив го сменила името, сепак сеуште ја паметам како Алис со најубавата професија на свет.. Сенза.пароле, Бројче и Вајлд-Грл..за позитивната енергија што ја шират Мацуш и Лина 24..за кратко време ми оставија многу добар впечаток Тедибеар..секогаш вредна и оригинална Сп и за Хипица, Трендафилка, Старфиш,Багуфче,нина24,Спичлес,Гоу,Дејзи,Бијорселф, Ангелче, Офи,Сесилија..обожавам да ги читам.. Карак,Мис Индепендент,Лоли,Ким,Скај Енџл,Смајли ..некако ми фалат нивните постови Толку за вечерва
СП до карина ,кикето,аннии,вајлд чајлд,вајлд,лукс,,горде,грл,анннни,џули,трендафилка,оффи,озии,тедибеар,ким,анфејтфул,бројче,гоу,уоман ин лав,душица,викичче,багуфче,докторката,уолфче,блонд,лина,алис,тенкаи,марама,реинбоу,кате,хипи,карак,фиарлес,анима,спојлед бејби,би ју...толку за денес...веќе изгубив концентрација
Ве поздравувам сите и немам време многу да ве дружам... Кога ќе имам слободен ден ќе се распишам низ форумов како порано
^^ Морам да кажам, сп до тебе Оффи, па добро ќе ти дојдат парите на крајот на месецот нели? Сп до карина и лукс, веќе гледам некоја промена во мене. Сп до, до тие што не ме заборавија, и што наоѓаат време за мене. (Не е ова за членови од форумот.) Фала ви. Барем имам на кого да се ослонам сега.
СП до цимерките мои Анфејтфул и Заљубената, и благодарност што излегоа вечерва и ме оставија да си поучам на мира. Само што јас еве забошотувам малце, ама морав да ѕирнам
Поздрав до сите македонци http://www.youtube.com/watch?v=FvbgcDbGzW8 "Ние не сме грци, бугари ни срби чеда сме на Александар гордост македонска"