Фала мила на поздравот, ајде таман малку да се одмориме од гужвиве, шо убаво место. И со некој сладолед да се освежиме
Специјален поздрав до @Daleron @Val-Dim @referentka @zalosna @lunicka @danichap @ozbilnazena @tinan @imelda @mareane @anel @do-re-mi @Annath @bittersweet @Sky-butterfly @galapce @ALISA0000 @WORRIED.BT @Gea @kukla21 @Mrs.Bass и сите што заборавив да ги напишам
Специјален за најспецијалните @Adina @Captain-Omni @Valerin да одмориме за вечер тунајт хир ис д парти енд афтер парти
@Elissa trgnavme so @Captain-Omni nakaj tebe,da se dogovorime za detaljite.... popat ke ja soberime @Valerin ete ja pokraj drimon
Awww милаа фала на СП, СП и до тебеее @Anabelle.Amorette , за песната збор да се нема Јас со нешто благо те поздравувам, почести се.
@cresa-jagoda поздрав мила @Yowannty Како не си знаела,колку посебно чуство е да си тетка, јас имам пишувано за тоа 3588 пати,ете осети на своја кожа,патем да ти потврдам дојдов со еден поздрав и гушкибакнежи и до внучето @marama Ти кога ги читаш моите постови за внук ми,рече дека си создаваш слика како тоа изгледа,ама јас да ти кажам дека во последно се повеќе се наоѓам во твоите постови за готвењето и љубовта=исти сме да не речамти праќам поздрав и гушка по први пат Бакнежи и гушки,до сите останати членови , кои ги почитувам и ме почитуваат
Враќам топол поздрав до @Ivy89 мила..ти испраќам многу сонца во овој тмурен ден И @Rama душо, те читам и те лајкам... ама во право си, додека не си осети човек на своја кожа, џабе е Не ми се веруе дека себично си посакав да имам и ја едно такво мало..само мое Многу сонца до и тебе и малиот фраер Повелете девојки.. на турска баклава и турско кафе со мирис на Босфор