Најспецијален поздрав до @ceca-1 . Ти благодарам девојко. Ти благодарам за сите совети, но најмногу за последниов. Од срце ти благодарам. Ми помогна добро да размислам и правилна одлука да донесам.
@mackica1 @Summerlover @Lella @Valerin @Marossa @IronLady @Anabelle.Amorette @simonna.a @marama @Ketchup @Viktorijaaa5 @kjukli @AnaKarenina @Sunshine.Sunshine @Yowannty @Adina @Elissa @tessie @Rama @Kukla994 @QweenSM @Natali.3 @Abrakadabra @julie77 @Madam-A @RainBow @bittersweet @ozbilnazena @joy1 @crazylady @Snow-Star @Dream-Girl... ...ве обожавам! Имајте убав викенд
Имајте и вие убав викенд @Someonespecial , @Rama @Kaetana , @bittersweet Секогаш ве читам со задоволство
СП до омилените Тигрицот Спец И Љисицот Вал ве гушкам најсилно! еве ви и коктелчичи @Someonespecial @Valerin
@makedonkamak ме изненади мила Многу ти благодарам Сигурна сум дека уживате со малата принцеза и секој ден растете по малку Ви посакувам да сте многу среќни,исполнети и насмеани секој ден Уживајте заедно сите тројца Отклучи лп некогаш кога ќе си послободна за муабетче
Специјален поздрав до: @SV1911 , @Anabelle.Amorette , @AnaKarenina , @ColoursOfTheRainbow , @eliesaab , @Natali.3 , @mileystar , @Hipster . @Cka , @marama , @Someonespecial , @makedonkamak ( до тебе и ќеркичката), @QweenSM , @Moonstone.17 , @RainBow , @Gordana10 , @Marossa (Среќен родеден ) , @crimson , @sia.bella , @Stefani999 , @Papillon.Papi @Peppermint , @lunicka , @Daleron И до новите членки кои ми се омилени веќе на форумов @Lady Phoenix и @Abrakadabra .
Благодарам @Abrakadabra! Еден огромен поздрав и до тебе во име на заедничката љубов кон фотографијата и „жртвите“ што сме подготвени да ги поднесеме за добра слика! Исто така еден огромен поздрав до @Sky-butterfly (се надевам дека уживале во десертот ), до @IronLady, @Hipica, @Papillon.Papi (ни затаи нешто во фото-темиве ), г-ѓите Министерки, секако , како и до @SV1911 која ни се придружи во овонеделната фотографска тема со одлична фотографија. А да, исто и до @rainbowec (стави ја сликата и во Критики, грандиозна е!) П.С: @Snow-Star!
@Serafima Морам да ти ИЗНАПОФАЛАМ, значи секоја чест ти девојко колкав талент поседуваш во кујната. Фасцинирана сум, дефинитивно се согласувам со голем број феминки што пишаа дека треба да се занимаваш со кетеринг или било што. невиден талент си, алал да ти е, со мерак ти ги гледаме сликите тука Прекрасно!
СП до 6 мои драги и специjални фемки @Someonespecial @Snow-Star @Hipica @Sunshine.Sunshine @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette