Ааааа @Abrakadabra колку убаво ме изненади со поздравов. Ти благодарам многу,поздрав бек! Lots of for you Имај убав викенд.
@Abrakadabra чест ми е што сум дел од твојата листа на специјални членови Ти возвраќам поздрав и да знаеш дека си вистинско освежување на форумот
Специјален поздрав за милата @Snow-Star И уште еден специјален поздрав до @Hipica ,сто години не сум те поздравила
Специјален поздрав до мене - @referentka . Си се поздравувам во оваа прилика и си посакувам пријатен ден Ете така
@referentka ... Специјален поздрав до тебе А, бидејки @Val-Dim во темава само еднаш била поздравена и јас сама себе ќе си се поздравам !!!
Од утре ке си направам список на моите омилени форумџики и ке си ги поздравувам, ама сепак НА ЧЕЛО СО МЕНЕ...е оти да не се поздравам себе си... Себе ако не се сакаш, што па другите да те сакаат ???!!!
@Someonespecial , @Snow-Star СП и до вас милички СП и до @Ketchup , @Stefani999 , @Anabelle.Amorette , @cresa-jagoda , @nikiiii , @marama , @Viktorijaaa5 , @Dream-Girl , @natemila , @littlevampire , @Serafima , @HarleyQuinn , @Arthur , @IronLady и до сите останати на форумов, Прекрасни сте сите, ве обожавам. ).
Специјални поздрави до @Annath, @Sky-butterfly, @do-re-mi, чисто онака... И секако до @Abrakadabra, @AnaKarenina, @Papillon.Papi, @Anabelle.Amorette, @crimson, @Hipica и сите останати што ги заборавив . Убав ден!!!!
poso denes sum posebno raspolozena za delenje pozdravi Najspecijalno ja pozdravuvam @mirandaa zs mi e omilena,i zs e osvezuvanje modno na forumov i praznik za oci Da bev mashko ke te manijacev odberi neso i da shibame vo provod
@Lady Phoenix, благодарам за поздравот користам прилика да го возвратам поздравот и на сите оние кои порано ме поздравиле. Знаете дека скоро и да не пишувам во темава, многу ретко, а секој мој лајк на вашите поздрави значи благодарност од срце. Повелете, освежете се!
@anni93 ти благодарам , мило ми е што сум ти оставила убав впечаток Од мене нешто за топло добредојде, пошто гледам дека си ни прилично нова
Ti blagodaram mnogu mila! Mi go razubavi denot so pozdravov. Te pozdravuvam i jas mnogu i eve da se osvezime malce, se nadevam i vo zivo nekoj den vo tvojot preubav grad.
Редно време е и јас да пратам едно поздравче од срце за сите оние кои ми се баш мили на форумов :3 Реално, сите сте ми, и засега со никого се немам замерено за ништо, всушност јас по природа не сум некоја „кавгаџика’’ меѓутоа се изненадив од тоа колку топли, весели и добри луѓенца читкам низ форумчево Најслецијален поздрав до @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Natali.3 @Ketchup @Bokchee @AnaKarenina @Nightwalker @Sunshine.Sunshine @Lella