Луѓенца без разлика дали ќе тркнете до Охрид,некаде подалеку или ќе си останете дома,на сите ви посакувам ова лето да си поминете најубаво Поздрав до сите
@joy1 @Lella @mackica1 @Sunshine.Sunshine @Someonespecial @Ivy89 @BurstBerry @Anabelle.Amorette Девојки ви посакувам убав почеток на неделата и на месецот пред се @anina @tessie Вас две несум ве видела на форумов,кој знае од кога не е фер,
Еден многу специјален поздрав до @Daleron, (па и ти па, за еден прст, што ќе ти е? мала шала, знам како е, со нога мака мачев пред неколку години )
Малоооооооооооооооо уво не ми чуе. мi чури главата на работа со одмориве. Сепак најголеми гушки до тебе хуг Ве сакам сите еј знаеде дека во четврток ми ее роденден Полнам точно 27 торта ќе ви испратаммммммммммммммммм по карго Е*ем ти торта СП до сит уживајте во летото............................
Драги фемининки, долго време ве читам ама буквално за секој најмал проблем што сум го имала, и сум ја барала утехата кај вас (кога веќе не сум се осудила кај друг) и сега конечно и јас станав член и сакам многу да ви се заблагодарам што ги споделувате своите искуства и помагате меѓусебно..ви благодарам на посветеноста и се надевам дека добар чекор направив Мојот специјален поздрав ќе биде до сите ваас
@Adina @Elissa @Arthur @Sesil @s1a1n1d1r1a1 Odberte samo koja koja boja ja saka I ae trgame samo so ova ke setame
Ej ama aj ne se vrtkajte sea ke se slikame ima vreme, daj brzo dojdete ke gi izedam sama, znajte deka mozam @Adina @Elissa
I'm ready... 50 shades of grey @Elissa @Kukla994 i nemojte samo blago posabajlecki,apnite i malce ovoshje,,,