@Elissa braced ti si ostanala bez prevoz???? i cekas nekoj da te soberit a?? ahhh sram me biloooo..odma idam,za sekunda
@Adina @Elissa Ahahah… Vi blagodaram na pokanata ,ne propustam takvo nesto. Doagam i jas ,spremna sum.
Lugjenca ve pozdravuvam site od eden do posleden...i neka Im e cestito imeto na site Elenki na forumov a isto ako ima i Konstantinovci i imate po edno kolace site od mene zosto i mene mi e denes imeto
Благодарам многу @lunicka ! Искрено, незнам со што го заслужив овa убаво мислење. Ти праќам многу гушки Анимацијата ти е ептен COOL
@lunicka, благодарам многу! Огромен поздрав и до тебе! Исто така поздрав и до @referentka, @Abrakadabra, @Marossa, @IronLady и секако до тие што заборавив да ги поздравам (ќе си направам список во паметот и толку - заборавам после 5 минути ) Cheers!
Ви посакувам убав ден фемки ! Посебен поздрав до сексипилната и весела држина од ''ние од 40 и нешто кусур''
@joy1 со среќа нека ви е вселувањето во вашиот нов дом. Можам да замислам колку е голема среќата што ја чуствувате и што вашата желба конечно ви се остварила по толку години заеднички живот. Ви посакувам домот да ви се полни само со убави моменти,целото семејство да сте живи и здрави,секој ден заедно да се смеете и да се сакате секој нареден ден се повеќе и повеќе. Уживај,уживајте сите заедно,смејте се и радувајте се