@Daleron @Elissa bracedi ke imat za nas intimno bracedsko slavlje ili ke se zurkame naveliko site bracedi, rodnini I prijateli??? mal znak paznje
Аууууууууууууууууу штиклава топ баш ми одговара! Дај и ја на Елиска таа е топ девојка, за мене некоја папуча ако може
Eve za kakvi vencinja stanuva zbor Boko. I bojata vaka nesto da e po moznost. P.s. Taa sto te gleda luto e arti @Arthur @Bokchee
@Daleron ni na pamet da ne ti padvat papuci ne se davame vecerva, do rano sabajle dee za @Elissa poso e top, more bombaaa, ete imame edna vakva kombinacija
emiiii skrsenata noga ke ja ostajs doma, so drugata ojme vo provod mala shalaaa. Eden ton gushki za brzo odzravuvanje od bracedite I od tetki vujni strini I taka natamuuuuu....
@joy1 среќно вселување во новиот дом... Во животот сите ние имаме по некој специјален ден... Денес е еден од твоите специјални денови... Се најубаво ...
@joy1 so srekja noviot dom! Neka zdravjeto, ljubovta, pocitta i mirot bidat redovni gosti vo vasiot dom! Da imate samo srekjni momenti!! ♡♡♡
Мила со среќа вселувањето во новиот дом,да сте најсреќни домот секогаш да ви биде исполнет,само со детски насмевки,здравје убавини и секако еден батко за дадичките млади сте
SP do @Viktorijaaa5 zatoa sto ne e bitno kade si na odmor,pobitno e so kogo si.. (za muabetot od chat )
до @Mishela оти е мила и богами една од најкорисните овде на форумот. Мислам, сите треба да ја честиме по нешто
da ja castime beee,ke pocnam ja,neso skromno,so zdravje da si gi nosis @Mishela siiiite so edno se za tebe
@joy1 Честито нова дома! Да Ви е исполнета со мир, благодет, мнооогу љубов и среќа! Да Ви носи топлина и во срцата и да е дел од прекрасни спомени на едно весело семејство!
Денес од мене еден специјален поздрав до @Sky-butterfly! Честитки за победата во темата фото-натпревар! Чекаме нова тема!
Фала мила @Lady Phoenix. Еве нешто и од мене, за частење Патем специјален поздрав и до: @Abrakadabra ( se soglasuvam za osvezuvanje ) @Annath @do-re-mi (pisuvaj povekje @bittersweet (se nadevam go resi problemot so pisuvanje) @lunicka najmila @danichap @ozbilnazena (pozitivna do bola ) i site do edna zenski od okolu 40. Ne sakam ovaka da nabrojuvam, bidejki sekogas kje se najde nekoj izostaven, a biten Pozdrav i do site trudnici i majki