СП до моите најдраги @Valerin @mackica1 @Marossa @Lella @Summerlover @Anabelle.Amorette @IronLady @simonna.a @Ketchup @Kukla994 @Adina @Elissa @Sunshine.Sunshine ...ајде ваму И до @Abrakadabra & @Lady Phoenix
pozz bek sonc pozdrav i do tebe i sekako i ti znaes do.koj drug BTW odamna nemam nikoj pozdraveno pa aj da ja iskoristam prilikava.... NAJGOLEM pozdrav do SITE i maski i zenski i tie so me sakaat i tie sto me mrazat...znaci SE po red .
@Anabelle.Amorette....gotovo taa znae deka treba da bide tuka za podgotovkite @Kukla994 mestovo za meden.mesec e preubavo
Не знам дали некогаш ја имам поздравено, но сакам еден голем поздрав да упатам до @poenta . Твоите мислења ми се вистинско уживање и се чувствувам како да читам извадок од некоја книга. Со утринското кафе отварам СДК и барам твое мислење. Имај убав ден
@marama Ти благодарам за убавите зборови Секогаш е пријатно чувството да се прочита позитивен коментар. Твоето мислење за мене е поттик за поголема инспирација. Инаку, ова е прв поздрав упатен до мене, а се надевам нема да биде последен
Сп до цела екипа што си фотографираме,пишав и таму,прави уметници сте- @Sky-butterfly @Abrakadabra @Lady Phoenix @Serafima @AnaKarenina @Val-Dim @Papillon.Papi @Giovanna и остали...... Сп и до моите лепотици што си ги сакам најмногу на свет- * @Valerin @Someonespecial @Lella @Summerlover @Anabelle.Amorette @mackica1 @QweenSM @IronLady ** @Madam-A @Elissa @Adina @Captain-Omni *** @kjukli @Snow-Star @Sunshine.Sunshine @Elena69221 @crazylady ... Се уморив Кој каде сака
@Marossa, фала најмногу, поздрав назад! Исто така да не ја испуштам @Someonespecial (јас длабоко се извинувам, не знам како не сум го видела твојот поздрав ). Секако, поздрав до фото-екипата, поздрав до @Sky-butterfly и екипата 30+/40+, до @IronLady, до @joy1 и сите што стандардно ги заборавам (ветувам, списоче ќе почнам да си правам следен пат кого се' да испоздравам, вака не е фер цело време да заборавам некого ). Еве еден универзален поздрав до сите кои топло ме пречекаа тука на форумов и на кои, на некој начин, сум им интересна. Уживајте!
Избега мајонезот хахаха стигна,стигна СП до тебе и до: @Someonespecial @Anabelle.Amorette @IronLady @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @anichka94 @Elissa @Arthur @Valerin @Kukla994 @LittleChili @omg92 @Anouk @Ivy89 @Natali.3 @Sunshine.Sunshine @Reachel @Читател @Lella @mackica1
Од мене еден понеделнички поздрав до @Abrakadabra и @Lady Phoenix - две нови членки кои постојано ги мешам Можеби затоа што во исто време и во иста тема за прв пат ги забележав. Една разлика воочив досега - Abrakadabra ни се придружи во читателскиот клуб, а Lady Phoenix кажа дека не е многу по читањето So far so good По еден освежителен пијалак за двете
Ти благодарам за СП @Ketchup Би сакала да ги поздравам по прв пат @poenta и @vinozito1 ,форумџики чии постови во СДК секогаш со восхит ги читам.