@Lady Phoenix @Daleron @lunicka @Adina @danichap @bittersweet @Val-Dim @Abrakadabra @anel @Bozica1980 @Elissa @Bridget @crimson @tinan @pepela Ве читам и Ве поздравувам и нормално специјален поздрав до најубавата, најпаметната, највредната, најдомаќинката, најдобрата жена, најдобрата мајка, највредниот работник, со еден збор СПЕЦИЈАЛНАТА @referentka
@Adina @Sesil @Elissa @DesertGirl @s1a1n1d1r1a1 @Sawyer @Arthur @mirandaa @Ketchup @Anabelle.Amorette @Majli.15 @Bokchee @BestFriends.99 @kjukli @Marick14 @omg92 @IronLady @Marijana93 @WinterLady (falish) @zalosna @DeepBlue @Valerin @Lella @Читател @mackica1 @Someonespecial
Поздрав до мојата сопруга @Valerin, до отецот @Anabelle.Amorette и нашите сведоци @Kukla994 и @Ketchup. Spoiler: Фотографии од самиот чин:
@AnaKarenina - добра дистинкција си направила, таман да си памтиш . Огромна багодарност и ти го возвраќам поздравот со задоволство (мх, мх, обожавам лимонада, а малинки ми се омилено овошје, ептен си ме погодила). Поздрав назад и до незаменливата @referentka, една и единствена! Заедно во комбинација со @Daleron - забава до бесвест! Поздрави и до @Marossa, @IronLady, @kukla21, @Kukla994, @Arthur, @Someonespecial, @Sunshine.Sunshine, @Anabelle.Amorette, @Sky-butterfly и уште многу други форумски ѕверки! Имајте убав и релаксиран ден!
Ubav pomin gulapcinja @Lella @Valerin ..... od svedocite kako svadben poklon, t.e od mene I od @Ketchup
@Lady Phoenix Pozz I do tebe Vik, a be mozno li e, te zaborajv PROSTI MI BR-TE @viktorxD Se izvinuvam sto se samocitiram I sto pisuvam dve mislenja edno po drugo, ama morav.
Девојки многу поздрави до сите вас! Ве читав деновиве, но слабо ве дружев. Па повелеле на коктели и торта * @Kukla994, Мила
Денес еден специјален поздрав до @rainbowec, @Viktorijaaa5 и @Giovanna. Поздрав и до друшките @Elissa и @Marossa од GoT темата (додуша Мароса и во фотографии ми е друшка ) and don't forget: The winter is HERE! Еден поздрав и до @Abrakadabra и @do-re-mi: ми недостигате во овонеделната тема во фото-натпревар Други - следен пат!
Позз до @ludoto19 фала на виртуелната покана, еве уживам во виново а богами и во компирчињата Денес нема да се поздравам сама себе, не заслужив !!!
Поздрав да сите феминки,никого не делам,јас сум си како сонцето,сите ги грее без разлика дали некој е лош или добар.
Поздрав до сите изгубени сонца кои нема да осветлат никогаш Еден ден сите ќе сме повторно заедно, сите се чекаме некаде на исто место. Кажете НЕ за абортусот од лична желба или не знам како да го наречам. Ако нема здравствена потреба од истото, не згаснувајте го животот во себе, бидејќи тој е најскапоценото нешто. Spoiler Некои жени како од шала абортираат здрави и прави деца , јас на такви вагината би им ја сошила и клиторисот би им го исекла за да не им текне друг пат да имаат секс и да убиваат деца. Извинете на зборовиве, ама секакви газат на земјава. http://www.magazin.ba/featured/isti...-majci-otvorimo-oci-51896.html?fb_ref=Default
Поздрав мили мои @Sanjichka007 @Lady Phoenix @makedonkamak @Abrakadabra @Cka @marama @Someonespecial @IronLady @Anabelle.Amorette @Elissa @Adina @Ketchup @Daleron @Barbie20 @Natali.3 @Doozy @mirandaa @crazylady @Miss.N @duffi @Giovanna @kjukli @anichka94 @Umbrella22 @bittersweet @Mrs.Cuper @Summerlover Овојпат частам овошен сладолед бирајте
Што ми е убаво овде во СП , кафенца, тортички, колачичи, лимунатки, сладолетчиња...јуммм ..јумммммм па уште и супер друштво со прекрасни девојки / жени !!!!!! Ве поздравувам сите кои ми го разубавувате денот со вашите поздрави и ви праќам куп гушки ***********