Зш мор шо убо ѕаѕики направи вчера дури од што беше убо ме натера да се шатирам, имам нов стајлинг.. Јас те поздравуам, а ти @Kukla994 враќај патиките или да ти ги дадам моите да ги испереш. Поздрав до соите што ме поздравиле и не ме поздравиле, недостигавте. Дедо Боже нешто се лути, ама ќе му помине. Имајте убаво попладне јас отидов да се паркирам во гаража (спална).
Ahahaa srckoo toa se Vale I Lelka na bracnoto patuvanje. Ti mazise ijas ke mi ti poklonam poubavi Imaj prijaten den @Daleron
Мхм мхм, што се згодни, Ајде да си ги земеме, па на некое убаво романтично место да не носат. Фала ти @Hipica, Сп и до тебе и до @Viktorijaaa5, @Kukla994, @Abrakadabra, @mims-89, @mackica1, Еве од мене и по некое коктелче да не разлади
Денес упатувам специјален поздрав до матурантиве: Со лесно нека ви е, не знам друго што да ви кажам. Не би да сум ви во кожа. Специјален поздрав назад и до @Hipica (бре бре, што убавини ни понуди ) Ај да се освежиме и да се стабилизираме малку И уште еден специјален поздрав до мојот телепат @Abrakadabra; како повеќе те читам, така се' повеќе сфаќам дека сме доста слични во одредени работи, па не е ни чудо што не можат да не' разликуваат понекогаш . И секако, огромен поздрав до екипата на +/- 30-40. Секогаш! Кулирајте, заслужувате! Да, и еден ОГРОМЕН и СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до @Doozy, затоа што одамна не сум се смеела така од срце како деновиве со твоите постови. Како некоја ултрахумористична колумна за непостоечка планета да читам. Не можам, не...
специјален за струмка @Strumka22 во право си во оние љубовните теми воедно позз до @Adina @Valerin @Hipica @Viktorijaaa5 @Kukla994 @tessie @Daleron @Lady Phoenix @Marossa @Madam-A
СП до @Anabelle.Amorette, @LittleChili и сите останати матурантки СП назад до милите @Viktorijaaa5 и @Kukla994 И до @Lady Phoenix, @kjukli, @mackica1, @Sunshine.Sunshine, @IronLady, @Marossa, @tessie, @Valerin, @Lella, @HarleyQuinn, @Summerlover, @Abrakadabra, @Ketchup, @Читател, @Natali.3, @Hipica, @crimson, @mirandaa, @AnaKarenina, @marama, @Elissa, @Adina, @Snow-Star, @Mahidevranfan, @Flower27
Предвикендски сум расположена за поздрави... @Someonespecial , @Elissa , @Marossa , @Daleron , @Hipica , @Lella , @Valerin , @Anabelle.Amorette , @bittersweet , @Cka , @Elena69221, @tea4e , @Doozy ... Aпел до @Pirana , @Abeja, @XstrongerX и @Elennaa да живнат малку низ темите ! п.с. и до @Captain-Omni , да го потсетам дека го сакам уште . Ајмо свиииии!!!! (леее колку само баткава го фаќа ритамов ! Кој нема да заигра пред монитор, нема срце) , Ваша М,
@Madam-A ty ty loe you поздрав бек со песната поноч је, а мени се не спава (си измислив) Подздрави и честитки сабајле во 05 Мрш на спиење. За добра ноќ
Возвратен поздрав до @Anabelle.Amorette Ти благодарам за убавите зборови и имај пријатен викенд исполнет со
Специјален поздрав до @Viktorijaaa5, @Elissa, @Marossa, @Someonespecial, @RockNroLLGirL, @crimson, @Umbrella22 и не знам веќе кој...