Ретко наминувам на темава, ама вчера @Madam-A ме потсети и затоа најголем поздрав до неа , како и до: @Someonespecial , @Marossa , @cresa-jagoda , @Schmetterling4 , @JustFun , @AnaKarenina , @Viktorijaaa5 , @MandyLane , @rainbowec , @sweet-cherry , @crimson
Еден најголем СП до следниве личности. Ве сакам мили, имајте убав ден. @Madam-A @Valerin @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Elissa @Marossa @Sunshine.Sunshine @angelche16 @Ketchup @Lady Phoenix @Daleron @Umbrella22 @crimson @mirandaa @RockNroLLGirL @Hipica @Abrakadabra @mackica1 @mims-89 @Kukla994 @kjukli @Doozy @LittleChili @marama @Snow-Star и до сите други, бидејќи знам дека заборавив некој.
@Lella, бладогарам многу сонце мило СП до @citiesinflames @Anabelle.Amorette @Luna91 @lunicka @Marossa @Bridget @Cka @Sesil @Sky-butterfly @Snow-Star @AnaKarenina @Lady Phoenix @IronLady @Sunshine.Sunshine @Papillon.Papi @Someonespecial @referentka @RainBow @mackica1 @Viktorijaaa5 @joy1 @kjukli @marama @crimson @mirandaa @poenta @Oscar Lady хуххх...можеби испуштив некого Еве еден(((((((((((( голеееееем поздрав )))))))))))) до сите девојки/жени на фемина и ви посакувам лежерна и опуштена недела
Денес еден многу специјален поздрав до @Sky-butterfly! Живо и здраво нека ви е малото и да си ја слушате! Исто така поздрав до @referentka, @Daleron, @Val-Dim, @lunicka, @Annath, @joy1, @kukla21, @ozbilnazena - неозбилна, @galapce (побрзо оздравување), @tessie, @AngelOfArh, @Serafima и остала екипа од најмладешки настроената група ! И еден огромен поздрав, не помалку специјален од претходниве, до @Abrakadabra, @Elissa, @Marossa, @Viktorijaaa5, ептен заљубената @Umbrella22, @Giovanna, @Anabelle.Amorette, @IronLady, @Papillon.Papi, @Lella, @1209, @Mishela, @rainbowec, @theowndemon, @SV1911, @Peppermint, @Jordanovska-K ... (се извинувам на оние кои ги испуштив ) Имајте прекрасен ден!
Неделен поздрав до @cresa-jagoda @Waka-waka @Elena69221 @Someonespecial и @Anabelle.Amorette Јас денес си купив кутија овошен сладолед, да се спасам од горештиниве Повелете и за вас
Пријатно ме изненади со поздравов . Благодарам @AnaKarenina ,поздрав и до тебе Поздрав бек и до @Abrakadabra ,@Lella и @Lady Phoenix .
СП до @Rama, @tessie, @SwanMay, @Daydream, @fatamorgana123, @calliope, @SV1911, @Nightwalker, @crazylady, @Annath
Поздрав назад и до тебе, @Lady Phoenix. Да не прочитав случајно низ темите што си студирала, ќе бев убедена дека си ми колешка - никогаш не сум успеала да останам рамнодушна на креативни луѓе. Имај убав ден!
Ви благодарам на сите поздрави, имајте убав ден Поздрав и до вас Сега набрзинка дојдов само да поздравам две членки кои од неодамна се зачленети, но исто како да биле тука со години. Какво освежување и позитива донесовте.... @Lady Phoenix @Abrakadabra
Поздрав до сите феминки и феминковци. Посебен до @simonna.a... Имам причина за частење, фемина ме прогласи за популарен член.
Сонце мое, благдарам. Исто им благодарам на сите што ме поздравиле.Деновиве малку сум отсутна, ама не ме држи срце да не направам ѕир секаде. Ве сакам, поздрав до сите што ме читаат, уживајте во летото.