Специјален поздрав до сите феминки со оваа песна на еден готик мелодичен бенд. Колку да имате претстава дека има преубави метал песни Слушнете ја нема да зажалите само без плачење http://www.youtube.com/watch?v=0iyt5aOC-sw
Специјален поздрав до сите наивни девојки како мене, кои веруваат слепо за на крај да си добијат што не заслужиле.
СП до мацуш, дејзи, би ју, лавли грл,тедибер, тедигреј, вајлд грл, вајлд чајлд, ангелче, лукс, душица, смајли, бона, оффи, оззи, ким, марама, багуфче, росонерка, тенкаи, трендафилка, мисс индепендент, кралицата.с, бројче, пирамидка, боависта, лоли, анфејтфул, лилит, викиче,анатх, реинбоу, вери, гордана, џули, анни, анннни, стронгер, гоу грл, старфиш, кате21, хоупфл, сесилија, карина, хајди ди валт, хипица, цицирибела, ненушка, скај ејнџел, блонд, спичлес, мимс, лудото, боукен, херлоу, д кенди, споиледбејби, скарлет88, викторија, нина24, брајт, орденери грл, ред роуз, чика, чоклет ми, карак, лина, озбилнажена, маја8, ирена, шилеа, катакомба, звездаковска, блубери, барби, лудача, спецификон, штрумфета, тања6, волфче, хепигрл и сите други активни на фемина, што ненамерно ве заборавив
СП до сите кои ме поздравиле и благодарам на поздравот. Во последно време и немам толку време за фемина но немојте да мислите дека заборавам на вас. Затоа еден СП До сите мои ДРАГИ феминки, си знаат тие кои се.
нај сп до таа која ми го наполни поштенското сандаче со лични пораки и јас нејзиното лудо луда млада си девојко хиПИЦА
Специјален поздрав до : - Дејзи, Гоу, Бројче,Марама, Ким, Багуфче, Кикето, Докторката, Росонерка, Валјд Чајлд, Ангелче, Би Јорслеф, Боа Виста, Душица-ск, Карина, Мистериус, Скај, Смајли, Старфиш, Лукс, Хипица, Лилит, Мимс, Гордана10, Ла-Чика,Спичлес, Офспринг, Велешанка,Фиарлес, Мимс, Штрумфета, Раинбоу,Стронгер,Вери, Анни,Анннни ...и сите останати Феминки, кои вечерва ќе бидат трета смена! http://www.youtube.com/watch?v=lwlcezuZYYY
^^ Ме потсети на нешто со песнава. НајСП до тебе ВајлдГрл. Сп и до Кика(Кикето) Сп до Гоу, Оффи, Оззи, Кате21, Трендафилка, Спичлес, Бројчето, Мисс, Лукс, Докторката, Иви мици (Каде си девојко?). Така, сп до постаро друштво. И до сите останати, кои НЕнамерано ги заборавив.
СП до кикетоо фала за поздравот срце! СП и до сите други феминки кои си ги сакамм! (сите ве сакам ) СП до тие што планираат денес да учат,ако не излези некоја препрека
СП до сите феминки што ќе учат денес , ама од време на време да си доаѓаат на фемина, да си одмараат.
опа вајлд грл немаш поима колку си ја погодила песната омилена ми е и после како да не ставам лајкови во темава ( а реков нема да ставам) поздрав и до тие што ме поздравиле погоре Дејзи до Скај до Мацуш абе до цела фемина и СПЕЦИЈАЛНО ЗА ДОКТОРКАТА
СП до сите што ме поздравиле, а сум немала можност да им возвратам и заблагодарам! Нај СП до Оффи, Лоли, Англече и многу други!!!!
сакам да ја поздравам SkyAngel која несебично ми помогна, иако не ме ни познава.. Ретки се таквите луѓе, а јас имав среќа што ја запознав.