@Lady Phoenix, благодарам сонце Бидејќи си исклучително талентирана и сметам дека треба да си отвориш некое студио, поздрав и од мене !!
@Ivy89 ме превари со поздравот мила Уште еден доказ дека виртуелните пријателства,многу лесно можат да станат и реални. Уште си ги средувам впечатоците. Иако времето беше кратко,а сепак доволно да го имам најубавиот впечаток за тебе за кој не се ни сомневав. <3 Се надевам еден ден ќе бидиме сви на окопу.(ќе си се препознаат) овој форум само убавини донесе <3
@Viktorijaaa5 @anichka94 @Ketchup @omg92 @IronLady @Anabelle.Amorette @Ivy89 Договорот за летово со комбенцето?
@Adina @Captain-Omni @Lady Phoenix @Rama @Viktorijaaa5 @Valerin @Kukla994 @Ivy89 @Lella @Someonespecial @Summerlover @Marossa @mirandaa @Anabelle.Amorette @Ketchup @mims-89 @mime87 @referentka @Daleron @tessie @poenta @AnaKarenina @zalosna @Hipica @IronLady Имајте убави денови исполнети со срекни моменти........ Ајде симнувајтесе од авионот...
СП до сите шо ја пратат серијата Вејвард Пајнс,до сите шо си пишуваме во темата на Фемина за Вејвард Пајнс и тие шо не ја гледаат серијата,мнооогу им препорачувам да ја гледаат.Серијата ќе ви ги ги надмини очекувањата
Хммм,нешто тагнувањево не работи па само ќе ве напишам без да ве тагнам,а и онака нема да ви стигне во нотификација бидејќи сте многу СП до: Сањичка,Анабелка,Спецка,Ајронка,Вики,Омг,Ајви,Анич... Кукла,Рејч,Мачка,Вале,Лелка,Аве,Арти,Натали,Саншајн,Лејди Феникс,Абракадабра,Читко,Чили,Адина,Елиса,КвинСМ,Харли,Роуз,Мароса и ако заборавив некој не ми замерувајте
Специјален поздраввв доо @Ketchup , @Viktorijaaa5 , @Serafima , @Sunshine.Sunshine , @Someonespecial , @Hipica , @HarleyQuinn , @Snow-Star , @Sanjichka007 , @Anabelle.Amorette , @Lady Phoenix , @Abrakadabra .
@Valerin лепојко една најомилена , најголем СП назад и до тебе! И до најпаметната и најмилата девојчица @Lella @Anabelle.Amorette, @simonna.a, @IronLady, @mackica1 (не ми се губи! ), @Marossa, @Summerlover, @QweenSM, @Ketchup, @LittleChili, @Kukla994, @Arthur, @Reachel, @GirlRose и цела банда од чет ако заборавив некого @Sunshine.Sunshine @Abrakadabra @Lady Phoenix @Giovanna @ozbilnazena @AnaKarenina @kjukli @tessie @Daleron @Viktorijaaa5 @Sky-butterfly (мила ми е и првпат да си ја поздравам, честитки за ќеркичката ) @Madam-A @Elissa @crimson @Natali.3 @HarleyQuinn @Mahidevranfan @mirandaa @Adina @Rama @Captain-Omni @Ivy89 @julie77 @joy1 @BurstBerry Имајте убав викенд мили мои
@Valerin , @tessie @Someonespecial фала ви на поздравите. мило ми е што сте ме вброиле во вашите драги ликови Еве ви по една бацка : и за сите исти букетич, да не се испокарате, не дај боже.. , ваша М
Добро утрооо! После долго време, се ратив на форумов и затоа сакам да ги поздравам сите членови! Се надевам дека ќе продолжиме да се дружиме. Но сепак, еден специјален поздрав до @Gordana10 & @Someonespecial Имајте убава недела!
Посебен поздрав до сите феминки, затоа што секоја е посебна на свој начин. А најтоплите поздрави денеска ги испраќам до @galapce , за да и посакам брзо оздравување .
Знам дека реков не пијам повеќе ама сите знаеме дека лажев, така да поздрав и да се освежиме @Viktorijaaa5 @anichka94 @Ketchup @crimson @mirandaa @Cka @Natali.3 @Ivy89 @IronLady @Anabelle.Amorette @Someonespecial @tessie @Mishela @mims-89 @Adina @omg92 @Captain-Omni
Ви Благодарам на поздравот женски @AnaKarenina @Elena69221 @Natali.3 @Rama @Someonespecial @Ivy89 @Madam-A @Anabelle.Amorette СП и до: @Serafima @Cka @zalosna @Lella @Abrakadabra @Lady Phoenix @simonna.a
Ти благодарам многу за поздравот. И јас те поздравувам. Повели… И исто така ги поздравувам сите што ме поздравувале до сега.