СП назад до @cresa-jagoda, @Sanjichka007 и најголем до комшиката @Kaylie И до @nati44, мило ми е што пак те гледам тука низ темите
Најнајнајспецијален поздрав до: @tessie @Someonespecial @Ketchup @Anabelle.Amorette @AnaKarenina @crimson @Natali.3 @Sunshine.Sunshine @Lella @Bokchee @Lady Phoenix
Najspecijalen pozdrav do @Kukla994 i do site od treta smena bez razlika dali listaat po temite ili dremat na chat
Првпат ја поздравувам @mirandaa , ја следам и и ги сакам комбинациите, тоа е мојот стил-лежерно жеснтвено и секси Ја поздравувам @joy1 , ги читам нејзините постови и воведувам нов продукт за исхрана според неа Ја поздравувам @Abrakadabra , ги видов сликите, прекрасни се..се прашувам - со апарат во рака спиеш ? ја поздравувам @kukla21 и и го посакувам она што мене едвај ми се случи после 19 години...не губи надеж ја поздравувам @Lilit ја читам со задоволство, само понекогаш ми е депресивна ја поздравувам @marama и ја читам во две рубрики тука.Во едната блеска (модни комбинации) а во другата ми е ....(немам збор)..разочарана Ја поздравувам @tessie почитувам нејзини постови, секогаш е трезвена во изразувањето Горниве феминки првпат ги поздравувам Посебен поздрав до оние ,,бичис,, од +/- 40
Еден ооогромен поздрав до @HarleyQuinn , обожавам ја читам низ темите, нон-стоп ме поздравува, а јас глупава, кога и да поздравувам, баш неа ја заборавам. Имај убав ден мила, те сакам многу!
СД назад за @Someonespecial , @Sanjichka007 и @HarleyQuinn И секако Специјален Поздрав и до сите останати на Форумов
Брееее, долго време не сум поздравила во темава, ама зафатена бев . Огромен и многу специјален поздрав до: @Annath, @referentka + @Daleron-ка, @Sky-butterfly, @lunicka, @Val-Dim, @joy1, @Abrakadabra, а за прв пат и @zalosna и @bittersweet (и сите останати од групата над групите ). Потоа продолжувам со: @Elissa, @Marossa, @Ketchup, @Yipman2, @mims-89, @simonna.a, @cresa-jagoda, @Natali.3, @Mishela, @AnaKarenina, @rainbowec, @black-angel, @Someonespecial, @HarleyQuinn, @Arthur, @Anabelle.Amorette, @kjukli, @Valerin, @Nausicaa, @poenta, @Viktorijaaa5, @Hipica @IronLady, @Lella, @Jordanovska-K, @rhcpfan, @Umbrella22, @marama, @crimson, @mirandaa, @Madam-A...
СП до @Abrakadabra Љубим ти избор песме! Исто така, едно добредојде назад за @Kaylie и СП за @Luna91 И огромни гушки за @Elissa и @Natali.3 Уживајте во прекрасниов ден