СП до @Natali.3 која воедно ја молам да престане со оние лигопредизвикувачки слики од мешеповолни супстанции затоа што овде има женки во ПМС. Фала чао. И поздрав назад до @Lady Phoenix Never stop creating
Поздрав мили луѓе @Sanjichka007 @Ketchup @anichka94 @Cka @Ivy89 @omg92 @IronLady @Someonespecial @Abrakadabra @Natali.3 @Umbrella22 @Lady Phoenix
@Elissa @tessie @Umbrella22 Поздрав назад,и гушки и бакнежи и се друго нај нај позитивно,ви испрака Рама
Ne mi se pisuvalo vo temava od sto sekkako nekoj ke izostavam a ne sakam. Sepak,pozrav do site od +/- 40,trudnicki muabeti,soveti za bebinja od 0 do 6,site so kulinarski vestini,novi i idni mamicki.. Ve ima ovde eden kup prekrasni lugenca. Mozebi ne sme sekogas pozitivni,no i samiot zivot ne e sekogas takov. Bidete pozdraveni i smeli niz zivotot.
За прв пат сакам да ги поздравам @bittersweet , @joy1 и @galapce (нека е здраво и живо малечкото) . Многу сте ми фини и позитивни. Поздрав до: @referentka и @Daleron . Царици! И до креативните @Abrakadabra и @Lady Phoenix .
@HarleyQuinn @Valerin @tessie @Sunshine.Sunshine @Lella @Natali.3 @Rama @Abrakadabra @kjukli @Umbrella22 @Marossa @Ketchup @Kukla994 @Adina @Elissa @Anabelle.Amorette @LittleChili @srcence1607 @Libera @Hipster @Snow-Star @Lady Phoenix @joy1 @galapce @Hipica @Viktorijaaa5 @anichka94 @bittersweet... Имајте убава вечер
@Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @kjukli Не се разочарувај од одморот,ќе се поправи лошото време и ќе уживаш @Sunshine.Sunshine @joy1 @BurstBerry @Ivy89 @koritsaki Поздрав до тебе,и да те потсетам да ми ја најдеш песната
@Rama поздрав назад и до тебе. Делот за диетите ете сум го испуштила(таква сум и јас,лесно се откажувам) ),а додека читкав низ твоите постови видов дека во многу работи сме слични. Те гушкам,да си знаеш дека си срце од човек.
Najspecijalen pozdrav do covekot sto se pravi epten vazen. A toa e gospodinot @omg92. Ete taka i do site ostanati fini lugje na forumov