Фала ви на СП мили. @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Valerin @Lella @Ketchup @Kukla994 И пошто одамна немам правено листа на СП пуштам најголем поздрав до сите членови на форумот. Имајте убав викенд. Spoiler
Awwww Не знаев дека можам мила да му бидам на некој хаха. Фала ти бескрајно и ти биди поздравена и имај убав ден
И од мене еден СП до @s1a1n1d1r1a1, не памтам да сум ја поздравила досега, а ми оставила впечаток на многу пријатна и open minded личност, што особено почитувам Имај убав ден
Би сакала да поздравам неколку феминки кои обожавам да ги читам, и со некои со кои порано повеќе контактирав. @AnaKarenina @Ketrin.Moon @Umbrella22 @MayDiamonds @lunicka @Madam-A @Hipster Нема да ве частам ни со благи, ни со слични работи, туку ќе ви посакам цел живот да бидете среќни и насмеани, бидејќи сте прекрасни девојки. Голема гушка и имајте убава недела!
Специјален поздрав до : @Someonespecial @LittleChili @Valerin @Lella @Ketchup @IronLady @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @anichka94 @omg92 @Ivy89 @Arthur @Kukla994 @Snow-Star @eliesaab
Овој пат го искористувам просторов за цел пост само за една личност којашто премногу фали иако чат-пат ја има. @Serafima , една прекрасна жена полна љубов и разбирање за сите. Особено недостига во темите за коишто има и повеќе знаење од многумина од нас. Да, во темите од религија коишто на моменти стануваат лактање кој поголем бицепс има. Којашто ќе ти даде одговор на тоа што те интересира, без да те направи да се чувствуваш помал од маково зрнце и да ти суди за компетентност. Додуша и такво чувство доаѓа, но не директно од нејзините зборови, туку од она коешто ќе го научиш од нив. И верувам дека токму таа на многумина им ја зајакна вербата ... во постоењето на неизвалкана добрина во светов, ако во ништо друго.
@Minnie 1 @Saricko Милички,поздрав до вас и најголеми гушки Ви ја посакувам цела среќа на овај свет,и не сакам да прочитам веќе ни еден тажен збор @hermosa Поздрав до тебе,те поздравувам прв пат,ама многу си ми драга
СП девојки, не ве заборавив Ајде на кафенце, сладолед, коктел, има за сите @Viktorijaaa5, @Rama, @Minnie 1, @Joy, @referentka, @marama, @Someonespecial, @Oscar Lady, @Kukla994, @Hipica,
Наминувам да упатам еден специјален поздрав до @danichap. Нека е жива, здрава, весела и да ја слушате малата женска! (Деновиве ќе поминам да упатам повеќе специјални поздрави )
@kjukli Se nadevam deka si pomina najubavo Ti blagodaram na pozdravot mila @Rama Blagodaram milicka, se nadevam deka i kaj tebe samo ubavi raboti ke citkam Guski do tebe i vnuk ti
@Viktorijaaa5 ,@Daleron , @referentka , @Peco , @Someonespecial , @Sky-butterfly , @Lady Phoenix , @Snow-Star , @Abrakadabra , @Valerin , @tessie ,@Kaylie ! И така,имајте си убав ден и убава вечер...
@Kaylie фaлa нa пoздрaвoт. еден oд пooмилените ми е . Дa ти се врaќa сo уште пoубaвo! Ти прaќaм желби зa мнoгу насмевки! Негo, ни се врaќaш ти тукa или пaк ќе те снемa? Ајде пишувaј пoчестo! , твoјa М