СП дo: @Anabelle.Amorette @Sanjichka007 @Someonespecial @Viktorijaaa5 @IronLady @anichka94 @omg92 @Ivy89 @Kukla994 @Arthur @Valerin @Lella @Reachel @Natali.3 @Sunshine.Sunshine @mackica1 @Summerlover @Marossa @tessie @GirlRose @Adina @Elissa @viktorxD @Abrakadabra @Lady Phoenix @HarleyQuinn И зa прв пaт сaкaм дa ги пoздрaвaм @Daleron @referentka @Cka @Rama
Специјален поздрав до: @mariz која мисли дека ја мразам а уставри ме нервира што понекогаш замара* @Cka која ја разјасни дилемата за амбициозност и ги смири страстите @danichap новата мама...уффф...што ти е убаво сега Даниии.... @Someonespecial која ме откри пред сите каква сум @Ketchup -чето што си го читам кога ја фатам на ,, радар,, @Скопјетесакам -која си ја открив сега скоро @nena2010 Новата ,,старка,, во групата И нормално се поздравувам себе @referentka , ама најмногу...повеке од ВАС Воедно си ги поздравувам ол бичис енд гајс во +/- 40
Одамна ме немало да поздравам некој.Специјален поздрав до: @Ketchup @viktorxD @Dream-Girl @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @IronLady @Bokchee @minikaa# @Kukla994 @Daleron @Hipica @Valerin @Rama @Reachel @mirandaa @eliesaab @UnknownLadyDi @joy1 @cresa-jagoda @Sunshine.Sunshine @Natali.3 @Jordanovska-K @LittleChili @Mahidevranfan и уште многу други.Имајте прекрасен ден
Fala za pozdravot @referentka i sto ja imam taa cest prva da me pozdravis Ete i eden specijalen pozz do tebe ne mislam deka me mrazis, samo valjda razlika sme vo godini i ne ni se pogodile muabetite
СП до @tessie затоа што е прекрасна и посебна во секој поглед, се согласувам со секој нејзин став и сè повеќе ја почитувам, на светот му требаат повеќе смирени и толерантни личности без предрасуди како тебе @mirandaa, оти освен што ни е лепота и инспирација во модни критики, премногу ми е мила и пријатна за читање во СДК, сè напишано ѝ е на место и шири многу позитивна енергија @Moonstone.17, @nati44, @Kaylie - почесто да нè дружите , @lunicka @GirlRose @referentka, поздрави и гушки и до вас (и Референтке, да си знаеш дека не е во негативна конотација , баш често знаеш да ме насмееш ) @Abrakadabra, @Lady Phoenix, @Sunshine.Sunshine и @Rama, oти многу се мили И до друштвото од чет @Anabelle.Amorette, @Ketchup, @Valerin, @Kukla994, @Lella, @LittleChili, @QweenSM, @IronLady, @MysteryMan23, @Arthur, @Elissa и сите останати редовни, а и до оние кои ни се губат
Омилените: @Kaley @Barbie20 @MysteryMan23 @Bokchee @Ketchup @Umbrella22 @Anabelle.Amorette @Summerlover @Viktorijaaa5 @Someonespecial @tessie @Lella @LittleChili @IronLady @Kukla994 @Sunshine.Sunshine @Hipica @Mahidevranfan @Marossa @Reachel @Madam-A @Lady Phoenix @Captain-Omni @XstrongerX @Rama @Daydream @Snow-Star
@GirlRose @QweenSM @Ketchup @Anabelle.Amorette @Lady Phoenix @IronLady @LittleChili @Abrakadabra @Valerin @ALISA0000 @Lella @Arthur @Bokchee @DeepBlue @MysteryMan23 @Reachel @WinterLady @viki-dete @JollyGirl @Sawyer @Majli.15 @DesertGirl @Sesil @marama @mirandaa @Dream-Girl @viktorxD @s1a1n1d1r1a1 @simonna.a @srcence1607 @Adina @mackica1 @tessie @Rama @Viktorijaaa5 @referentka @zalosna @girl-miri @Daleron ....sigurno ima uste nekoj so bi sakala da go pozdravam ama zasega tolku mi tekna. ova za znaat za kogo se @Daleron
Сп до: @GirlRose @Someonespecial @Anabelle.Amorette @QweenSM @Valerin @Ketchup @Lella @Kukla994 @Viktorijaaa5 @IronLady @Arthur @Mishela @Marossa @Reachel @mirandaa @Daleron @tessie @Sanjichka007 @Lady Phoenix
Би ја поздравила @poenta , со задоволство те читам во СДК, а воедно и @AnaKarenina која редовно ја следам во 'Хаику поезија'
@Kukla994 Поздрав бек Кукленце .. @Minnie 1 тука сум сегаа.. гушки мн. до тебее милаа А и да ја поздравам @referentka личност која кажува што мисли без да одолговлекува и е многу отворена , без влакна на јазикот смех си женче .. често велиш никој не те поздравил па еве еден голем поздрав до тебее
@Someonespecial Ти благодарам многу на убавите зборови. Тоа би го кажала јас за тебе, а и секој, бидејќи со твоите прекрасни постови и позитивност никој не се рамни! @GirlRose Ти благодарам и јас те поздравувам многу. @Kukla994 Кукла голем поздрав и до тебе и преубавите јадења што ги постираш. @Dream-Girl Голем поздрав и до тебе. И поздрав до сите други. Имајте убава вечер!
Поздрав до @Someonespecial зошто е најсрцка и никогаш не ме заборава После до моите @Lella и @Angelinkka . Поздрав и до @Arthur што ме смее во Бисери * и @Sunshine.Sunshine