Ненамерно ве заборавив во претходниот поздрав...Не ми замерувајте @Arthur @QweenSM @Dream-Girl Поздрав девојки
Specijalen pozdrav do specijalnata zenska na forumov sto NENAMERNO ja zaborajv vo listata... @Someonespecial @Ketchup a be mnogu zaboravame,ostarevme li?! O.o
@Kukla994 Остаревме...Треба да појдеме на еден одмор да излуфтираме мозок и следен пат да не забораваме...
Keci prosteno eve eden oooogromen pozdrav i do tebe ....i do bandata so se druzime sekoja vecer na chat
de mor pa ti samo so @Ketchup ke apnes palacinka daj frli i navamu nekoja...mislam nema smisla i da te pozz
Поздрав до @Rama , @GirlRose , @Someonespecial , @referentka , @Viktorijaaa5 , До сите мамички во темата за бебиња Отидов јас грчка се читаме за 10 дена
@Ketchup @Kukla994 @GirlRose @Someonespecial @QweenSM Ви благодарам многу на поздравите,и ви испраќам назад многу љубов и гушки @joy1 Мила,убав одмор да си имаш..уживај си со најсаканите
Поздрав назад до : @kjukli @QweenSM @Kukla994 @Dream-Girl фала што сум дел од вашите поздрави @joy1 најубаво да си поминеш на одмор миличка да уживаш колку што можеш повеќе,собирај само убави спомени Нов поздрав до : @referentka @mirandaa @crimson @Elissa @ozbilnazena Повелете нешто за освежување
Еден специјален поздрав до овонеделниот ни победник во темата Фото-натпревар (како што ми стана традиција): @Captain-Omni, честитки за победата и јави се во соодветната тема. (ветувам дека деновиве ќе навратам да изредам специјални поздрави како што треба )
Спојлер Реков дека нема повеќе да пишувам, но морам да ја поздравам.... Најголем поздрав за @Someonespecial , девојко, кралица си мајке ми!
Поздрав до сите што ме поздравиле и останатите, а најспецијален до сите вас со омилената песна на @Peco Џишшшш запалена.
Поздрав до ♡ @Ninichka и @only44you - хероите мои кои ќе ја добијат најголемата животна битка многу скоро. ♡ @Libra88 и @bebaa кои трпеливо си го чекаат својот ден! ♡ @alisijad која е како водич низ болничкиот лавиринт на сите девојчиња и е од голема помош секогаш ♡ @referentka која ептен ме опушта кога ја читам ♡ @AngelOfArh која си ја замислувам како добродушно другарче кое секој сака да го има
@Peco во срце ме погоди од веднага, ама јас не возам мотор со толкави штикли (не се пронајдов во ниту еден збор од фолков) , со малку пониски. Поздравче и до тебе. Ја песна за тебе.
Ај да не одложувам веќе со специјалниов поздрав, го ветувам со денови веќе . Специјален поздрав до: @Elissa , @Valerin, @Marossa, @Kukla994, @kjukli, @Viktorijaaa5, @crimson, @mirandaa, @marama, @Jordanovska-K, @Someonespecial, @Lella, @LittleChili, @Arthur, @Mishela, @Ketchup, @Madam-A, @IronLady, @Hipica, @Anabelle.Amorette, @Umbrella22, @Dream-Girl, @s1a1n1d1r1a1, @QweenSM и уште некој што заборавив како по обичај да поздравам... И секако, неизбежно е да упатам еден специјален поздрав до: @Abrakadabra, @lunicka, @joy1, @kukla21, @Sky-butterfly, @referentka, @Daleron, @Annath, @Val-Dim, @ozbilnazena, @tessie, @anel, @ALISA0000, @bittersweet, @galapce, @AngelOfArh, @nena2010, уште некоја женска од групава што сигурно сум ја заборавила () и дечките од таму. И за сите што пекаат по летото:
Dobro be najmila moja @kukla21 se prasuvam kolkavo e srceto tvoe? Kolku ljubov ima? Veruvaj mi deka se rasplakav koga go procitav tvojot prekraasen pozdrav So kolku ubavi zborovi smislen i napisan i kolku mnogu me voodusevi sto si se setila i na mene Jas od srce vi posakuvam i vie da si ja postignete vasata cel, ovaa golema bitka i gospod da ne nagradi so dolgoocekuvaniot blagoslov. Ve sakam iskreno @emkaemka, @kukla21, @Ninichka