Aiii....kolku ubavooo Ti blagodaram kukla milicka...prekrasna si Pozdrav do nasata kuklicka,koja e sekogas tuka za nas,nesebicna,hrabra,sekogas spremna za poddrska,sovet,informacija....te obozuvam kukla21
Mila only44you, ti blagodaram...mnogu si mi mila i jas tebe ti ja posakuvam celata sreka na ovoj svet
Jas temava ne sum ni znaela deka postoi, odnosno ne i tolku sum procackala niz forumov Kako i da e i jas te sakam iskreno DADICKE moja
Возвратен поздрав до @Jordanovska-K Благодарност за убавите и искрени зборови Пријатно е чувството кога ќе забележам позитивен коментар за моите мислења низ темите. Кога интересот за читање го задржува вниманието мотивацијата за пишување е на мое задоволство Имај убав и исполнет ден...
ДО СИТЕ КРОМИДООБОЖАВАТЕЛИ/КИ!!!! Јаооо значи салата без ТОН КРОМИД не признавам.Душата ако не ми корне на кромид два дена,не се брои (не се секирајте,у карантин сум имам осет ) Го обожавам значи,а за ПОХОВАН,ДА НЕ ПОЧНАМ! Кромиду мој,не сум од Драчево,али љубов си ми Поздрав до сите ко мене,ако воопшто постојат
@Lady Phoenix @Viktorijaaa5 Vi blagodaram devojki za pozdravite! Ve pozdravuvam i jas mnogu. Isto taka gi pozdravuvam site feminki koi konstantno me pozdravuvaat. Vi blagodaram. Golem pozdrav i do vas site. A isto taka golem pozdrav i do site site site fini, dobri, pozitivni clenki i clenovi!!
Поздрав до сите членови на форумов,ве поканувам на освежување нескафе и цеден портокал Имајте убав и позитивен ден
СП до неколку личности што ретко ги поздравувам во последно време или ич сум ги поздравувала досега, а си ги читам редовно @BurstBerry (уште многу да не' дружиш на форумов и се надевам најубаво си поминуваш на одмор ), @JollyGirl оти ми е интересна и често ме смее во СДК , @theowndemon, @Dream-Girl, @sadgirl21, @Barbie20, @Kaley, @Daleron Најголем до @GirlRose, тенкју вери мач Имајте убав ден
Досега не знам дали имав поздравувано, или не сум ја забележала темава баш. Како најзаслужна за тоа ете испадна @Someonespecial па првиот поздрав кој го паметам, сакам да биди за неа. Фала и за твојот
Одамна не сум возвратила на сите драги фемки кои упатуваат поздрави до мене. Релативно кратко време сум членка тука, ама вие ми го направивте овој форум омилено и пријатно место. Благодарам многу и ви праќам срдечни поздрави назад *
Специјален поздрав до: @ColoursOfTheRainbow ( благодарам што постоиш ), @Anabelle.Amorette , @Natali.3 , @mileystar , @eliesaab , @AnaKarenina , @Barbie20 , @Abrakadabra , @Lady Phoenix , @Cka , @RainBow , @lunicka , @Peppermint , @Daleron , @Mishela , @crimson , @senza.parole , @sia.bella , @Someonespecial , @poenta , @Elissa , @QweenSM , @makedonkamak , @sesilija , @Sanjichka007 Имајте убав остаток од викендот и добар старт на неделата што следи.
Најпрво, морам да упатам еден најспецијален поздрав до @simonna.a И до останатите: @Lella @Rama @Natali.3 @Hipica @referentka @Ketchup @Kukla994 @AnaKarenina @Someonespecial @Abrakadabra @Lady Phoenix @lunicka @mirandaa @crimson @Rose96 @HarleyQuinn @Papillon.Papi @Dream-Girl @Doozy @poenta @Nausicaa @bittersweet @jacqueline.s @Anabelle.Amorette @julie77 @QweenSM @girl-miri @Mishela @Daleron @Arthur @nati44 @ColoursOfTheRainbow ....
Специјален поздрав до @Snow-Star (фала ти и на тебе што постоиш) И до @Natali.3 (се опседав со Black Veil Brides)
До @theowndemon за постот во СДК. Еве чоколадно слонче за тебе И до останатите кои вообичаено си ги поздравувам, добро знаете кои сте.