Oh my God, it's so tasty :3 <3 Па човек, цел ден ја меркам @HarleyQuinn и гледам она прва ми подарила чоколатце. Е ова за тебе, кеј?
Специјален поздрав најпрво до @ColoursOfTheRainbow , верувај нема да зажалиш, слушај ги и понатаму предобри се. СП назад и до @Sunshine.Sunshine и @Snow-Star СП и до сите останати на форумов
СП до @Скопјетесакам затоа што навистина го сакам Скопје и ми недостига И поздрав назад до @Sunshine.Sunshine Чкрап селфије!
Во понеделник сабајле да си ја поздравам брачедата @Adina и да и кажам брачеееееееееедд опрај се веќе аман иди си. Доста се ладиш таму дојди си малку ваму Нели знаеш колку ми фалиш по мене еден ден и ти ќе жалиш овие Емин ти ги прати аа ај и од мене нешто
@Elissa Za kratko braced si idam doma tamu I do godina veke ne se vrakjam vamu.. mi falite mnogu zarem ne ste svesni se sekjavam na vas I vo nokjinite zabavi besni.. eve ti edna slucajna fotka, mozda ke ti zalicam na foka ama znajs braced ja sum riba jaka cela metnata na tebe, pusti si raka.. od dlabocini mene mnogu mi e maka zato ja si plivam so guma pod mene eve ti slika, ama nemoj da se smees...
Скопје ве поздравува сите форумџики и форумџии И ви посакува убаво и пријатно лето,каде и да сте во скопје СКОПЈЕ ВЕ САКА
Kога ја видов сликата неможев да и одолеам а да не ве тагнам дружината братско стебло.... @Captain-Omni @Adina @Lady Phoenix @Valerin @Someonespecial @Sawyer @Daleron @Viktorijaaa5 @Lella @Bokchee @Ketchup @Rama @Kukla994 @Anabelle.Amorette @Madam-A @tessie @mirandaa @poenta
@Valerin @Lady Phoenix @Lella @Sunshine.Sunshine @tessie @LittleChili @Anabelle.Amorette @simonna.a @Kukla994 @Elissa @Adina @Madam-A @QweenSM @IronLady @Marossa @kjukli @Abrakadabra @Viktorijaaa5 @Natali.3 @HarleyQuinn @crimson @mirandaa @Rama @Giovanna @AnaKarenina @RainBow @julie77 @makedonkamak @Snow-Star @Umbrella22 @ozbilnazena @anel @Daleron @lunicka И до момците @Ketchup @Nightwalker @Captain-Omni @Читател @MysteryMan23 Еден огромен понеделнички поздрав до сите вас
@Sunshine.Sunshine @Elissa @Someonespecial Поздрав бек душички,задоволство ми е што ме има на секоја листа со ваши поздрави @Anabelle.Amorette @kjukli @joy1 @Lella @BurstBerry @eliesaab @GirlRose @QweenSM @Kukla994 @Ketchup @presiosaP @tessie @Mahidevranfan Поздрав до вас мили мои,имајте убав ден и уште поубава недела
Поздрав до оваа интересна екипа... феминки hug: @kjukli @Minnie 1 @crimson @Natali.3 @QweenSM @Snow-Star @Jordanovska-K @marama @referentka @Abrakadabra @sadgirl21 @Dream-Girl @GirlRose @Arthur @mariz @lunicka @ozbilnazena @Hipica @s1a1n1d1r1a1 @AnaKarenina @Ivy89 @Oscar Lady - кај ви е поудобно таму седнете си...
Сп и до вас девојки, @Elissa, Ми се допаѓа како размислуваш одма ќе си најдам некое местенце ако е за тука @Rama, те гушкам имај и ти убава недела @Minnie 1, ти посакувам убави и лесни подготовки за свадба, уште помалку од месец имаш @Viktorijaaa5, @joy1, @Kukla994, @Hipica, @Oscar Lady, @referentka, @Abrakadabra, @Lady Phoenix, ве поздравувам девојки имајте убав ден. Јас се спремам за патување и плажа, па ќе ве понудам со коктели на некоја тивка плажа
Благодарам на поздраво, СП и до тебе @Elissa СП назад и до @Someonespecial СП и до сите членови на форумов
После толку време на форумов, ред е и јас некој да поздравам Прво поздрав до сите оние што ме поздравиле, а сум им возвратила само со лајк. Специјален поздрав до @tessie која прва ми даде подршка за учество на форумот . Ти благодарам мила Поздрав до моите другари, другарки или по ново колеги/ колешки од темата +/-40 со кои го пијам скоро секое утринско кафе @Annath , @lunicka , @referentka , @bittersweet , @Val-Dim , @Daleron , @kukla21 , @mareane , @ozbilnazena , @galapce , @danichap , @AngelOfArh ,@Mrs.Bass и останатите, сигурно заборавив некојa, @tinan , @Peco , @Petar80 .....уф се изморив. Секојдневна доза убаво расположение сте ми @Lady Phoenix и @Abrakadabra поздрав и до вас, посебно до @Abrakadabra , за албумот на George Winston, често си го слушам, прекрасна музика за опуштање И на крај да ги поздравам помладите девојки ама исто толку зрели во размислувањата @Someonespecial , @BurstBerry , @Anabelle.Amorette ,@kjukli , @poenta ,@crimson ,@kolovoz И @Hipster ми фали Уживајте