@anel, blagodaram za pozdravot, mila. Ti go procitav ona vo SDK za Big Apple NYC i imame slicno mislenje.....ne ni e samo vkusot za muzikata slicen ^_~ Imaj ubav den !
Pozz back do tie sto me pozdravija, ve pozdravuvam I jas I imajte prijaten den Sakam da gi pozdravam @Ketchup I @Arthur Vi se izvinuvam od srce(si znaete za sto) stvarno toa bese "Drugata vo mene", znaete deka tolku losa nemozam da bidam. Sega se pribrav Imajte prijaten den dusicki moi Pozz I do @Winter Lady imaj ubav den draga
Вторнички поздрав до @Mishela за последниот пост во СДК, како јас да сум го пишувала Мислам дека повеќе се радувам на туѓи родендени и поводи за славење, отколку на својот Ама многу е убаво чувството кога некој памти што си му подарил, дури и честитката си ја чува Да се освежиме
Специјален поздрав до девојките од +/- 40 ... Прекрасни сте ... @lunicka @ozbilnazena @Annath @tessie @referentka @Daleron @Mrs.Bass @mareane @anel @AngelOfArh @Abrakadabra @Lady Phoenix @galapce @bittersweet @kukla21 @danichap @toogood @CrazyOne @friendy @ALISA0000 @Bozica1980 @Cuci81... и до сите останати кои понекогаш навраќаат во +/- 40
Возвратен поздрав до @anel Големо благодарам за класификацијата во помладата група феминки, иако се вбројувам во повозрасните меѓу нив За убава глетка и опуштено расположение во природа...
Знам мила дека си повозрасна од нив, ама сепак помлада си од мене. Уживам во секој пост што си го напишала, прави мали литературни дела ми сѐ. Имај убав ден
Еден специјален поздрав до овонеделната победничка во темата „Фото-натпревар“, а воедно и другарка од GoT темата. @Marossa - честитки!!!
СП до хепи фемили, многу ми недостигате да си знаете @Anabelle.Amorette @anichka94 @IronLady @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Someonespecial @Anouk @Ketchup @omg92 поздрав и до @Rama @Elissa @Adina @marama @eliesaab @Lella @Daleron @Hipica @Lady Phoenix @AnaKarenina @Abrakadabra @Sunshine.Sunshine @tessie @crimson @makedonkamak @ozbilnazena ...
Специјален поздрав до: @SV1911 , @Marossa , @Nausicaa Исто така и до девојките во големото јаболко: @julie77 и @Doozy
@Snow-Star , @julie77 го напушти Големото јаболко ... ама пак ќе се видиме за брзо. А пак @Doozy наша е во друг град. Thanks for the coffee the best one in USA. Имај убав и свеж ден ...
Се извинувам на сите фемки кои ме поздравувале, ама јас дур да видам ....не сум добила известувања, а тој проблем го имам со форумов. Ве поздравувам и јас многу ... супер сте ми друштво тука !!