СП до багуфченцето мое ! Ти го обожавам аватарот !!!! СП и до стронгер, дејзи, мацуш, скај, росонерка, озбилна жена, оффи, тедибеар, ози, гоу, вајлд ( и двете), ким, пеперутчето, бројчето, мар, лакримоса, лилит, гордана10, фиарлес, кикето, катакомба, ла чика, докторката, хипица, лолипоп, марама, би ју, тенкаи, виножитка, хејди ди валт, лукс, душица ск, карина 8, сенца пароле, сеси, пирамитка, цирибирибела, ненушка, Квин С, старфиш, мис индепенд, лудото 19 нешто ми се изгуби, трендафилка итн итн итн....
Пеперутче фала за поздравот...не е проблем повили и друг пат . [b]Поздрав и до тебе пеперутче ,до Гоу,Трендафилка,Блонд,Хејди ди валт, до Мистериозната девојка од која чекам торта, до Мисс индепенд,Бројчето, Ози,Офи,Мацуш, Виножитка,Пирамитка, Марама,Би ју, Дејзи,Катакомба,Ким,Хипица...!!![/b] Еве ви песна да ве потсети на летото сигурно ви недостига ! http://www.youtube.com/watch?v=O6n3yRjvmY0
СП до баба и дедо кои се најголемите срциња на светот До сите девојки кои ме поздравиле, а овојпат специјалниот поздрав оди до мама Блонд Кате 21 и Хипи. Онака. Блонд ќе ни стане мамичка, Кате ми е интересна поради драмите со љубениот , а Хипи ни е бруцошка па и ја посакувам сета среќа на колоквиумите...
Благодарам на сите поздрави и убави зборови.СП и до вас Аватарот блонд си го зедов од темата за аватари каде има најубави слики Ќе бидат соновите во скоро време...И тие во темата и тие во личната пошта.Само да подизлезам од депресијава и обврските
Сп до Кике, Скај, Вајлд грл и Вајлд чајлд, Гордана, Блонд, Мацуш, Бројчето, Данилела, МиссС, Дејзи, БиЈу,Ким.
СП до кикето,гоу,аннии,ангелче,росонерка,UniqueCreature,оззи,оффи,блонд,скај,багуфче,горде,марама,душица, ким,тенкаи,хипи,кате,бројче,тедибеар,реинбоу,лилит,трендафилка,старфиш,докторката,сенца пароле,вајлд чајлд,вајлд грл,гордана,дејзи,ангелче,катакомба,лолипоп,мисс индепендет,уоман ин лав,пирамитка,би ју,мистериоз,уннаа,стронгер,лакримоса,фиерлес,карина,сесилија,боа виста... сите феминки! Ве поздравувам срцки и бидете расположени сите,не се замарајте безпотребно!
Одамна ова не сум го направила, па морам сега пред да заминам да ве изгушкам сите, кои некако ми станавте дел од секојдневието YUPIEEEEE! НАЈГОЛЕМА ГУШКА ДО: Офспринг Ангелче Трендафилка Багуфче Оззи Ејнџ`л Тенкаи Блонд Д-Кикетоо Фиерлес Лакримоса Пирамидка Мацуш Лилит Скај Ејнџ`л Марамче Лолипоп Росонерка Гоу Грл Ким Бројче Лукс х Дејзи х Хипи Гордана10 Катакомба Вајлд Чајлд Лудото Реинбоу- *каде е девојчето, слабо ја читкам во последно време? btw. идам јас доцнам веќе ќе ме испоубијат....
Специјален поздрав до : Алис ; Спичлес; СпојледБејби; Гордана; Мацушот; Кате21; Трендафилка; Вајлд; Ангелче; Блонд; Гоу; Марама; Кикето; Оффи; Оззи; Аннии; Анннни; Бројчето; Карина; Хипица; Џули; Лолипоп; Старфиш; Пирамитката; Теди; Дејзи; Вери; Ким; Викче; БоаВиста; Антфејтфул; Скај; Индепендент; Смајли; Сесилија; Озбилнажена; Виножитка; Карак; Ненушка; Анатх; Душица; Багуфче; Лукс; Мимс; Шилеа; БиЈорселф; Харлоу; Стронгер; Карина; Блубери; Росонерка; Нина; Брајт; Лудото; Ирена; ВајлдГрл; Катакомба; Лина24; Ирена; Билката; Мистериозната; Волфче; СенцаПароле; Бона и сите останати.
И јас одамна ве немам поздравено , ај вака еден Голееем Поздрав до: Блонд, Лина24, Тенкаи, Карина8, Фиарлес, Спичлес, Лилит, Хипица, Хејди ди Валт, Квин С, Би Ју, Вајлд Грл, Вајлд Чајлд, Мацуш, Пирамитка, Лакримоса, Кате21, Дејзи, Трендафилка, Стронгер, Антфејтул18, Лолипоп, Виолинистка, Душица Ск, Викториа, Грл 1985, Теди Греј, Мимс 89, Тенис Бебе, Марама, Лудото, Нина24, Багуфче, Оффи, Гоу Грл, БоаВиста, Мацааааа, Бројче, Анатх, Џули 77.... , леле многу сте билеее , и сите други активни феминки што ги заборавив
СП до сите феминки, без исклучок! Ете така, Пирамида сите ве сака...како што Пепе ги сака бисерите Ајде мало потсетување на детството. http://www.youtube.com/watch?v=iqNiZX0uNLs
СП до Мимс-89, Оффспринг, Данилела, Лилипоп, Дејзи,Тенкаи, Сенза-Пароле, Багуфче, Белен, Пирамитка, Хејди ди Валт, Би Ју и сите останати
Огромен поздрав до сите кои ме поздравиле. Јас упатувам поздрав до сите феминки кои се наоѓаат во најтешката недела-неделата за учење и полагање. И воедно ви посакувам среќа!