Поздрав до сите љубители на животни со следново видео https://www.facebook.com/DespicableMe/videos/vb.111121877591/10152934658862592/?type=2&theater (немојте да мислите дека вашите миленици не прават вака во ваше отсуство)
@Umbrella22 тука сум маченце,посматрам. 3 години секој ден со фемина,така мислиш се исчезнувало лесно ... Чекам малце да ми се вратат во нормала емоцииве,лево-десно растур ме направија. Да не знам ни шо да пишам А тие текилите и тоа како ќе ме средат Ова од мене нека биде една тура,знам дека го обожаваш <3
Мачe тух како го погоди баш сеа ми е најпотребен Прибирај се ајде, средувај емоциите имам многу за кажување
Специјален поздрав до @sanja.burgundy ; пред малку го заследив твојот блог и морам да го пофалам твојот стил, посебно ми се допаѓа изборот на чевли и беспрекорниот маникир/педикир. Браво!
СП за @mirandaa Многу убаво напишано на последниот пост во СДК, исто како јас да сум го пишувала. Браво!
СП до сите кои викендов го поминуваат надвор од гратската бучава и метеж За бегство од секојдневието ...
Јас денеска сум добро расположена (после ете така да речам по тажен ден) и сакам да си пратам специјален поздрав до мене.
Специјален поздрав и големо добредојде за сите нови членови на Фемина форум ... Се надевам дека ке останете подолго време да не дружите, а не само да отворите нова тема и „чао“ Фемина ...
Специјален поздрав до @Sanjichka007 И оваа прилика ја користам да и го честитам роденденот. Да биди најсреќна,најсакана и почитувана. Па да го прославиме како што не личи. те сакам маченце,многу
Ја поздравувам @1209 ,би сакала почесто да те читам на форумот и да гледам повеќе модни комбинации од тебе
@mime87 Поздрав и до тебе, искрено веќе не ми се пишува толку активно на форумов, ама ете ветувам ќе се потрудам, а и ќе ставам некоја комбинација деновиве.Имај убава вечер.