Специјален поздрав до: @makedonkamak и бебушко. дада @Ivy89 од мене милиооон бацки и гушки ,i miss you Поздрав и до @kjukli (убав помин на одмор ) и @Rama
СП до: @Someonespecial @Sanjichka007 @Anabelle.Amorette @IronLady @Viktorijaaa5 @Ivy89 @anichka94 @omg92 @Lady Phoenix @Abrakadabra @Kukla994 @Valerin @Lella @Natali.3 @LittleChili @Sunshine.Sunshine @Rama @srcence1607 @Reachel @QweenSM @Згодната @Arthur
Поздрав бек до @Anabelle.Amorette @Ketchup Поздрав до сите феминки,ви посакувам убава и сончева работна недела
До @Rama, @Anabelle.Amorette , @mirandaa , @crimson , @referentka , @galapce Ви посакувам убав старт на неделата.Седите под ладовина и пијте нешто ладничко и свежо
СП до @Daleron За твојата храброст и пред се авантуристички дух, за следното ноќевање под ѕвезденото небо, ти подарувам висечки шатор со кој ќе се чувствуваш како да спиеш во облаци Среќно камперу
Ти благодарам од се срце. Кога се вратив ноќеска доживеав шок во пеколново Скопје. Поздрав и до тебе.
Огромен СП до @ozbilnazena До @makedonkamak , @eliesaab и @kala21, оти сто години ги немам поздравено Имајте убава вечер
Do: Mojata draga SPESALKA Denes sum te mislela i sakav da pisam, no ti bese pobrza. Jas cekav kerka mi da me pusti malku na Femina da citnam nesto, a nekako ne saka heheee Golemmm pozdrav i do tebe od mene i bebo moj. Imaj ubava vecer...
Сакам да упатам еден поздрав до @Mishela ,затоа што во последно време многу ја читам. Поздравче во обравче
Благодарам @Someonespecial поздрав до тебе јас ја заборавив малку темава Голем позз и до @Mishela @SparkyAngel @Marossa @koritsaki @Minnie 1 @kjukli @Rama @Sunshine.Sunshine @Umbrella22 @Ketrin.Moon @Elissa @joy1 @mirandaa @Madam-A @Doozy @Abrakadabra @Jordanovska-K @poenta @Sanjichka007 @Kukla994 @Hipica @AnaKarenina @Lady Phoenix
Их бре од кога не сум поздравила некого... најпрво поз бек @Ketchup Потоа: @Anabelle.Amorette ; @Someonespecial ; @Sanjichka007 ; @Arthur ; @Kukla994 ; @IronLady ; @srcence1607 ; @omg92 ; @Lady Phoenix ; @Lella ; @Valerin ; @Viktorijaaa5 ; @LittleChili ; @QweenSM ; @Згодната ; @simonna.a ; @Abeja сигурно заборавив некој простете
Тенкс за поздравите од Кечо и Рејч (love you guys ). Free to choose, не сме малце шо да праам, вакви стоки ко нас кој ќе не нарани со топка сладолед!? ^.- Редно е да ве поздравам френдс. @Someonespecial @Ketchup @Valerin @IronLady @Anabelle.Amorette @Kukla994 @Reachel @LittleChili @Arthur @Lady Phoenix @Bokchee @nonamefanatic @daks .... to be conitunied
Цццц ниту еден поздрав за мене срам да ви е Јас дојдов да ги поздравам @Rama во последно време нон стоп налетувам на твое мислење ептен си ми срцка, фина, мила, паметна Спојлер: :D Кога и да ти го видам никот ме потсетува на @anichka94 те видов ама имаше премногу гужва и не застанав п.с. највредна беше од сите тие таму @Ketchup мислев девојка е Да не ве лажам со една чаша, еве по едно шише, мраз е, таман за жештиниве
Возвратен поздрав до @eliesaab и @kala21 Незаменлива и неопходна течност за живот... Посегнете по шише вода и задолжително имајте го покрај себе за правилно да функционирате во текот на денот