@Umbrella22 Срцко и ти си ми мила и фина,и со задоволство ти го читам секој пост,фала ти на поздравчето и на тоа што те потсеќам на Рама маргарин @kala21 Фала ти мила на поздравот,мило ми е што си добив поздрав за прв пат од тебе @joy1 @eliesaab милички поздрав бек и до вас
Поздрав до СИТЕ со еден поздрав исполнет со љубов и среќа, и нормално со жештина во овој топло-пеколен ден
Pozdrav nazad do site sto me pozdravile I specialno do drugarcinjata. @kala21 @Lady Phoenix @simonna.a (srejken rodenden duso, ne se sretnavme denes pa eve prilika da ti cestitam )@Abrakadabra @Rama @srcence1607 @Reachel @DesertGirl @Sesil @s1a1n1d1r1a1 @Sawyer @mackica1 (kade si kadee??) @Adina @Arthur @IronLady @LittleChili @Valerin @Lella @Bokchee @DeepBlue @MysteryMan23 @Winter Lady @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Ketchup @zalosna @girl-miri @viktorxD @ALISA0000 @Згодната @marama @mirandaa @Madam-A Se nadevam ne sum zaboravila nikoj. Pozdrav I do site ostanati
Поздрав до @Nevermore за последниот пост во СДК Го читав сабајлево додека се спремав и баш погледнав на термометарот во кујна - уште денот не почнат што се вика, а веќе беше 30 степени. Замисли после како беше Да пушти ни малку ладовина од таму, ќе поцркаме живи Еве еден сладолед од мене, без него и клима - не се живее тука
Специјален голем поздрав до @Someonespecial Да си ми здрава, жива, среќна весела Гордана 10, има да го крка кога ќе се појави Ми фали бре, ојде и не заборави
Сакам да ги поздравам сите форумџии и форумџики ,еве од мене по еден коктел да се освежите во овие топли денови
Поздрави назад и нови поздрави до другарчињата од чет @Reachel @srcence1607 @Kukla994 @Valerin @hermosa @Lella @Ketchup @Anabelle.Amorette @Lady Phoenix @simonna.a @Arthur @IronLady @QweenSM @omg92 @Sanjichka007 @Elissa... И до милите луѓенца кои обожавам да ги читам: @Rama @Sunshine.Sunshine @tessie @kjukli @GirlRose @Abrakadabra @AnaKarenina @lunicka @joy1 @mirandaa @crimson @RainBow @Umbrella22 @julie77
Поздрав назад до една од најмилите,најдружељубивите и најпозитивните феминки на цел форум! Никогаш не ме заборава во списокот во СП . И морам да те испофалам,да знаеш оти си срце од човек и мислам дека нема феминка на која не си и' оставила позитивен впечаток на културна,паметна и воспитана девојка,stay positive and awesome. @Someonespecial
Ви праќам многуу поздрави милички, уживајте во попладневно кафенце или некој коктел @Minnie 1, @mirandaa, @Abrakadabra, @Rama, @Annath, @Oscar Lady, @Kukla994, @joy1, @referentka, * @Umbrella22, Сакам да те поздравам миличка и да ти кажам да бидеш силна и да не се откажуваш,
fala Spesalce na pozdravot ,najspecijalno te pozdravuvam uzivaj vo letoto . Pozdrav i do Angelcee,srcence i kukla994