Поздрав до @AnaKarenina, затоа што за момент ме врати во 2007-ма со видеото од Ciara. Со години ја немав слушано, веднаш си пуштив плејлиста со стари песни, си вртам на велосипедот и се мотивирам гледајќи ја. Ciara = Body Goals
Поздрав бек Мишела Јас порано сите нејзини кореографии и песни ги знаев, после малку затаи некако, ама сега гледам дека пак се враќа со добри песни. И I bet да си ја преслушаш А за телото што да ти кажувам - права уметност Просто не ми се верува како тој нејзиниот оставил таква жена за друга
Specijalen i najspecijalen pozdrav do drugarcinjata sto vecerva stvarno da ne bea neznam so ke bese. Mnogu vi blagodaram decki zimi se @Ketchup @srcence1607 @Reachel @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Valerin @marijaaxl @Згодната @IronLady @viktorxD ljepotic Se izvinuvam ako zaborajv nekoj a ne bi sakal da zaboravam I mislam deka ne zaboraviv nikoj
@Lella @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Sunshine.Sunshine @Mahidevranfan @eliesaab Многу љубов до најмилите мои девојчиња @Elissa @Adina @Kukla994 Госпожи вие спремајте се за Истанбул,неговото Величество не очекува и не прифаќа никакви таги и изговори,ова посебно важи за Куклето @cresa-jagoda @BurstBerry @anina @tessie @kjukli @SV1911 @hermosa @Ketchup @Minnie 1 @Umbrella22 @QweenSM @kukla21 @Winter Lady @joy1 @LUCERKA @Marossa @galapce @GirlRose @Ivy89 Вас ви испраќам куп поздрави за среќна и исполнета Среда Се надевам не заборавив никој,ако заборавив простено нека ми е
@Rama ja se spremam nagolemo,ete vezbav sabajlecki palam kolata sega i idam po @Elissa i @Kukla994 pa ke te soberime i tebe i Istanbul neka se spremit
Поздравче до @Lella ,@Sanjichka007 , @Rama, @mims-89 , @Mishela , @Someonespecial И до @Umbrella22 да биде јака и истрајна .Љубовта ги надминува сите граници @Minnie 1 немој да ме сватиш погрешно Ти посакувам срека во брачниот живот.Да имаш највесела свадба и да го оставиш минатото зад себе.Додека мислиш на минатото ја пропушташ иднината.Имаш супер вереник ,возврати му тродупло на љубовта,ја заслужува (за разлика од некој друг). @mime87 Тебе мн срекича за во странство.Чинам се спремаше за во Катар,Дубаи.. Само храбро
Фина паметна а гледам и згодна @Elissa ,благодарам на поздравот Ја би на јахтата Епа, кога нудиш земам тоа што ми годи
@Elissa, врв си со сликиве , @Kukla994 @Lella @Valerin @LittleChili @Lady Phoenix @Anabelle.Amorette @srcence1607 @Reachel @hermosa @Ketchup @Rama @Marossa @julie77 @ozbilnazena @joy1 @Abrakadabra @Madam-A @Snow-Star @Giovanna @Mahidevranfan @Dream-Girl @Скопјетесакам @Annath...
@Ketchup @Reachel @Sanjichka007 @Elissa фала ви на поздравот мили луѓе и што не сте ме заборавиле додека ме немаше овде Поздрав до : @ozbilnazena @duffi @makedonkamak @Lady Phoenix @Abrakadabra @Umbrella22 @Rama Повелете нешто за освежување
Добар ден женчиња. Не стигнав вчера асално да ве поздравам овде, ама постирав коктелче во Поинаков фемина инстаграм... @Summerlover , @Someonespecial , @Lella , @Elissa , @crimson , @eliesaab