Pozdrav na mojata najmila i poveke od virtuelna prijatelka kukla21 Mila, te obozuvam,prekrasna si, mwa...
Специјален поздрав до дада @Ivy89 , @Viktorijaaa5 , @Rama До луѓенцата со кои си муабетам на чет: @Lella (доаѓај почесто ) , @Someonespecial , @Valerin , @Ketchup , @srcence1607 ,@Lady Phoenix , @LittleChili (те нема нешто тебе ) ,@Kukla994. И поздрав до @eliesaab , @julie77 , @Abrakadabra , @simonna.a . до сите!
@Sanjichka007 @Anabelle.Amorette @IronLady @Someonespecial @Viktorijaaa5 @Ivy89 @anichka94 @omg92 @Kukla994 @Arthur @Valerin @Lella @LittleChili @Reachel @QweenSM @Marossa @Lady Phoenix @Abrakadabra @Rama @Natali.3 @Sunshine.Sunshine @srcence1607 @Згодната @angelche16 @maca cvet @Elissa @Adina @Majli.15 @viktorxD @Dream-Girl @marijaaxl
Епа вака.....сакам да ги поздравам овие луѓенца: @Kukla994 @Ketchup @omg92 @Someonespecial @Bokchee @Sanjichka007 @Anabelle.Amorette @LittleChili @Rama @IronLady @Valerin @Reachel @viktorxD @Згодната @marijaaxl .....и секако поздрав до сите фини феминки и феминковци
@joy1 @Someonespecial @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette @Ketchup @Arthur Поздрав назад,до вас мили луѓенца
Знаев! Знаев дека заборавив некого во списокот . Ме фати склероза на млади години.. Поздрав до @Reachel , @Arthur и сите други со кои дежураме на чет.
Како што е редот нели, ми се роди внука, па треба да частам. Поздрав до сите на форумов, на сите да ви се врати исто и да ми бидете живи и здрави!
@QweenSM Душичка мила,да ви е здрава и жива малечката Принцезичка...знам низ каква неизмерна среќа поминуваш,патем и јас се изнаплачив кога се роди Внук ми радувајте и се сега на милата бебушка и биди најдобра Тетка на цел свет( после мене)
Ти си награден(а) со трофејот: Втора годишнина Се сеќавам како вчера да беше кога се зачленив на форумот. Не сум многу активна, не пишувам често но редовно ве читам. Дел од вас и запознав. Ќе се дружиме почесто од сега, да да! Да го искористам постот и специјален поздрав до @Viktorijaaa5 @sesilija @Daleron @Cka @danichap @Ariel @Gea И останатите феминки секако.
Секогаш кога ќе ја слушнам песната ме потсеќа на @marama наша, еве користам прилика да ја поздравам Исто и до: @Kukla994 @srcence1607 @Згодната @Ketchup @Bokchee И специјален поздрав до оние на кои малце има беа 10 дена на одмор и радо би се вратиле на море Нек се угодеее
@purple..m @Dreamer-V Поздрав до вас девојчици,релативно сте нови,ама ми се допаѓаат вашите ставови П.с сакам да ве читам попозитивно настроени да сте,и вашата среќа ќе чукне на врата,ова се однесува во врска со постовите во темата Што би му кажале..Ве гушка Рама
@Rama Ти благодарам што се сети на мене женска, исто така благодарам и за убавите зборови. Ти возракам на поздравот, но исто и на комплиментите, една од омилените феминки си ми П.С. во врска со постовите, во прашање е само лош период, ќе помине. Се надевам од сега понатаму ќе се читаме повесели. Ја поздравувам и @Dreamer-V , бакнежи и прегратки до двете, имајте убава вечер
Ова специјалниов поздрав го собирам веќе долго време. Не се сеќавам веќе кого се' треба да го заборавам. Нешто почнав да забушавам на темава. Епа да си почнам со ред: Прво, специјален поздрав до дамите од +/-40. Морам да признаам дека со денови не сум седнала да ги исчитам и да се наполнам со позитивна енергија, ама ќе го исправам тоа. @lunicka, @Annath (гледам дека си почнала на ново работно место, честитки!), @bittersweet, @Abrakadabra, @joy1, @Daleron, @referentka, @kukla21, @anel, @ozbilnazena, @Peppermint, @Bozica1980, @Gea, @mareane, @nena2010, @Val-Dim, @Sky-butterfly, @galapce, @danichap, @do-re-mi, @Petar80, @Peco, @tinan, @DVAANGELA, @Esmeralda-MD и уште некој што сигурно заборавив да го спомнам. Потоа, да продолжам со поздравиве упатени кон помладите членови по форумов: @LivingGlam, @Mishela, @marama, @crimson, @mirandaa, @Nausicaa, @Doozy, @Kala., @kala21, @Umbrella22, @Dream-Girl, @Marossa, @kjukli, @Winter Lady, @theowndemon, @RockNroLLGirL, @Papillon.Papi, @Viktorijaaa5, @1209, @Anna-Banana, @eloves, @One.Moment... И како јаготка на шлагот, еден специјален поздрав до лепо друштво од чет, каде што се случуваат најлудите можни работи и најјаките муабети: @Valerin (Валирија), @Ketchup, @Anabelle.Amorette, @Lella, @Someonespecial, @IronLady, @Kukla994, новозапознаената @Adina, @Elissa (лиска), @Згодната, @LittleChili, @simonna.a, @srcence1607, @viktorxD, @Bokchee, @Captain-Omni, @Bender Rodriguez (кого заборавив - дополнително ќе го поздравам) И ова за сите: