Благодарам @Rama и @purple..m за поздравите. Поздрав и до вас и сите останати од темата Што би му кажале, засега таму најчесто навраќам, како некое катче за исповед и олеснување на душата ми е. Се надевам на убава феминска дружба и на останатите теми
До @Jordanovska-K и да ви кажам дека е една од најубавите девојки што некогаш сум ги видела во животот (заклучок после демнеење на фејсбук).
@Lady Phoenix , благодарам за поздравот, прими и ти еден од мене Да искористам можност и да ја поздравам и мојата секојдневна дружина од групата +/-40, да не ве набројувам сите, си знаете кој сте .
@Abrakadabra, знаеш дека јас планирав да упатам еден специјален поздрав до @baba Rada деновиве? Ама таков, единечен ко твојов, не колективен, за подобар ефект. Епа баба Радо, имаш голем поздрав и од мене, зашто си хит на форумов. П.С: Знаев дека некого ќе заборавам во специјалниот поздрав што го пишував прееска, па сега ќе искористам прилика да ја поздравам @Jordanovska-K (ме потсети @crimson) и до @poenta.
@julie77 фала ти Баш ме израдува поздравот @Anabelle.Amorette си ги погодила јагодите Сп до @s1a1n1d1r1a1 тука сум, да знаеш.Те гушкам силно
@poenta , @Mishela , @AnaKarenina , @Someonespecial , @crimson , @mirandaa , @Lady Phoenix , @Summerlover , @eliesaab и сите женски кои сакам да ги читам и кај кои можам да пронајдам квалитетни мислења. Ве честам french breakfast! Chin chin !
@Kukla994, @Valerin, @Lady Phoenix, @Lella, @simonna.a, @Anabelle.Amorette, @srcence1607, @Reachel, @Viktorijaaa5, @Ivy89, @Rama, @Natali.3, @GirlRose, @Згодната, @Marossa, @QweenSM, @Ketchup, @Sunshine.Sunshine, @Elissa, @Adina, @IronLady, @eliesaab, @Abrakadabra, @sofijanoka, @mirandaa, @crimson Поздрав луѓенца златни
Еве и јас да искористам да ги поздравам сите феминки од форумот кои активно пишуваат, и да ви кажам дека ве следам мнооогу одамна, за мене форумов не е нов но јас сум ви нова тука. Да кажам дека многу сум научила од ова прекрасно катче со многу прекрасни луѓе. Најпрво голем поздрав до сите од темите за бременост, бебе.. @mariz @Mariangel @♡BuBaLe♡ @mama89 @Pcelka94 @Bebulleee @<3 pleza4e <3 Обожавам да ве читкам, а воедно и многу работи сум научила од вас, ме интересира бе , многу ве поздравувам и ви посакувам од се срце живи и здрави бебенца и многу љубов. Ги поздравувам воедно и женичките од +/-40 толку позитивна енергија, толку многу искрени и добри совети, доза хумор уживам кога ве читам,прекрасни сте. @Daleron @referentka @lunicka @Abrakadabra @Val-Dim @DVAANGELA @Annath @Gea @Ariel @Cuci81 @kukla21 @toogood @anel @galapce @mareane @nena2010 @Strumka22 @ozbilnazena @LUCERKA И останатите кои обожавам да ги читам, секој на свој начин посебен, сликовит, креативен...особен голем поздрав за женските од темата СДК-многу поезија и креативност, секоја чест, и поздрав до женските од темата ВАШИТЕ ЛИЧНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОГРАФИИ единствени уникатни, секоја фотографија е приказна за себе со доза на воздишка и прекрасна глетка! @marama @Скопјетесакам @julie77 @baba Rada @SV1911 @t-sweet @eliesaab @sparklie @mime87 @kjukli @danichap @Adi888 @Dreamer @imelda @Rama @Addy @Someonespecial @Sanjichka007 @Lady Phoenix @Minnie 1 @cresa-jagoda @poenta @JollyGirl @pupi.girl @mimiiiii @Ginger^ @Giovanna @mynameislove @fallenangel @Dream-Girl @crazylady @Lilit @Lella @mims-89 @Peppermint @mirandaa @buba4e89 @AnaKarenina @Marossa @GirlLove @daylight @Doozy @Serafima @duffi @the.vampire.girl @alice @RockNroLLGirL @Ketchup @LittlePinky @Kukla994 @IronLady @Olli28 @simoncelicius @realGirl @Sunshine.Sunshine @Sky-butterfly @Butterfly-Girl @calliope @cloud @t-sweet Ве поздравувам сите..и ве читкам, се надевам дека ке се дружиме низ темите.
Прво еден поздрав назад до @Someonespecial Потоа до чет другарчињата: @Anabelle.Amorette @Kukla994 @Lella @Valerin @Ketchup @Sanjichka007 @simonna.a @srcence1607 @IronLady @Lady Phoenix @omg92 @barbiegirl.24 (женска оти не наминуваш на четон ) @QweenSM @Arthur @Viktorijaaa5 @Згодната @Adi888 @Marijana93 (и ти да ни доаѓаш почесто ) @Abeja @LittleChili А потоа и до: @marama @crimson и @mirandaa затоа што девојки прекрасни сте од глава до пети И на крај до @AnaKarenina затоа што имаш прекрасни мислења кои со задоволство ги читам
Специјален поздрав до @Minnie 1 ти посакувам многу среќа во брачниот живот мила И до сите останати феминки и феминковци
@vitamina баш пријатно ме изненади иако не те знам се надевам ќе ни се придружиш во труднички муабети и ќе се дружиме со нашите слатки маки а подоцна и со бебушките Голеем поздрав до тебе мила и јас да искористам да ги поздравам сите мили мои @m.i.g @<3 pleza4e <3 @Eli23 @juli rak @Bebulleee @Mariangel @bubalee @Pcelka94 @mdenkov @podravka @kallias @kristina.k @monik55 @kukla21 @mariz @danichap @awl @okcenzi i сите останати да ми простат ако ги заноравив Ве сака мама и ви посакува убав ден
Вторнички поздрав бек до @Someonespecial @Lella @sofijanoka @vitamina и @Reachel Јас во моментов се освежувам со ладно нес кафе, повелете и за вас