И мене баш пρијатно ме изненади @vitamina те поздρавувам и јас тебе и ти посаκувам аκо ти е желба сега сκоρо да ни се пρидρужиш во тρудничκи муабети да ти се остваρи! Поздρав и до сите феминκи пρијателκи, особено до κолешκите од тρудничκи муабети
@Lady Phoenix фала за поздравот, пријатно ме изненади, се надевам дека ке си се дружиме по темиве и ке уживаме во креативноста. Убав ден и на тебе исполнет со љубов сонце и освежување. Пријатно сум изненадена од вас девојки не верував баш дека ке наидам на толку позитивни и добри личности. Каде што насмевката и прекрасните реченици им се доблест. @AnaKarenina фала ти многу за поздравот , ви благодарам многу на сите за топлото добредојде. @mama89 и @♡BuBaLe♡ од ваша уста во божји уши, уште малку ако даде господ научив веке доста работи, спремна сум . Ми беше незгодно да влагам во темата, па затоа ве поздравив тука во соодветна тема.
@vitamina. те намиρисавме одма деκа за κај нас се спρемаш! Се сеќавам и јас пρед може 8 години κога се интеρесиρав за тоа пρв пат и јас од фоρумсκи тρудници и мајκи научив многу. Се што можеме да те инфоρмиρаме и помогнеме туκа сме во сеκое вρеме! Поздρавче
Денес изгледа е ден за поздрави Возвратен поздрав до @Anabelle.Amorette @Lady Phoenix @Someonespecial @vitamina
Специјален Позрав до омилените ненормални од чет без кои секоја ноќ не ќе поминуваше во толкава смеа и зезања @Kukla994 @Anabelle.Amorette @Valerin @Someonespecial @Reachel @Adi888 @Lady Phoenix @Ketchup @Bokchee @viktorxD @Згодната СП до омилените што обожавам да ги читам @Mishela @joy1 @marama мм @Sawyer @zalosna лесна бременост имај, алал да ти е на 4то бебе, најубава мама си ми на форумов. СП до мојата модна икона на форумов @mirandaa и Жалосна е тука, да не ја тагнувам пак. Изволте
Fala za pozdravot @vitamina, eve eden specijalen pozdrav duri od Ohrid i za tebe i za @espana koja isto uziva vo Ohrid... i da ne ja zaboravam @referentka da ja pozdravam od Ohrid
@srcence1607 Ti blagodaram mnogu za pozdravot i mislenjeto voedno. Pozdrav i do tebe. @Lady Phoenix @sofijanoka @vitamina @Someonespecial @Reachel @Elissa @Adina i site site drugi koi me pozdravuvale gi pozdravuvam i jas mnogu! ! I site feminki. Imajte ubava vecer!
Ајде тогаш голем поздрав до сите што се на форумов имајте прекрасна неодолива вечер на било кој начин.....
@vitamina Поздрав назад мила,ти посакувам само позитивни работи да споделуваш со нас,да знаеш дека вистинско освежување си на форумов со твојата појава
Ти благодарам срце одлично што постои ваков форум и што може да се споделат секакви мислееа со сите вас
Lady Phoenix,@Viktorijaaa5, @Ivy89,,@vitamina благодарам на поздравот поздрав и до вас, @lunicka, @Annath @bittersweet, ,@mareane @Daleron, @referentka, @kukla21, @anel, @Bozica1980,,@nena2010, @Val-Dim, @Sky-butterfly, @galapce,@danichap,@doremi,@toogood,@Esmeralda-MD, @joy1, @DVAANGELA ... Заборавив неколку знам Не ми оди со (@) зеза ме ако ве известат знајте поздрав специјален е @Petar80, @Peco, @tinan, другарчињата од посилниот пол Сп и до Marley Ако те има виски е од Озбилна - Неозбилна
@Umbrella22 @Jordanovska-K @vitamina @stylishh @mims-89 @kjukli @duffi @Mishela @Ketchup @Lady Phoenix @Nausicaa @joy1 @bella.s @the.vampire.girl
ПОЗДРАВ ГОЛЕМ ДО СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ФОРУМОВ И ДА ИМ ПОСАКАМ ДА БИДАТ КАКО РУЖА, ДА ШИРАТ ПРЕКРАСНА МИРИЗБА ЗА СЕКОГО,ДА НЕ СИ ГО НАРУШУВААТ ДУШЕВНИОТ МИР РАЗМИСЛУВАЈЌИ ЗА ТУЃИ НЕДОСТАТОЦИ,ДА НЕ ДОЗВОЛАТ БИЛОКОЈ ДА ИМ ЈА СИМНЕ НАСМЕВКАТА ОД ЛИЦЕТО,ДА БИДАТ БЕЗГРИЖНИ И ЗАЉУБЕНИ,СРЕЌНИ И ИСПОЛНЕТИ......... сите ...ама баш сите Ве сака баба Рада
Возвратен поздрав до @sofijanoka и @vitamina За енергичноста и позитивизмот во турбулентното секојдневие...