Специјален поздрав до сите мешиња @mama89 @<3 pleza4e <3 , @kallias , @kikin @monik55 @elena.mak @mdenkov @Mariangel @Pcelka94 @awl @kristina.k @joy1 и сите други труднички. И поздрав до Бубале, ама кој ќе успее да ја тагне хахаха.
Подолго време не сум поздравила никој од форумов, иако без вас не верувам дека би се задржала овде. Знајте дека вие го правите форумот тоа што е и без вас не би бил ист. Специјален поздрав до: @ColoursOfTheRainbow , @eliesaab , @Anabelle.Amorette , @Natali.3 , @mileystar , @SV1911 , @AnaKarenina , @Mishela , @crimson , @Lady Phoenix , @Abrakadabra , @Peppermint , @lunicka , @Daleron , @anel , @bittersweet , @julie77 , @RockNroLLGirL , @LittlePinky , @Yowannty , @RainBow , @poenta , @Someonespecial , @Lella , @sofijanoka, @Valerin , @Doozy , @Nausicaa , @Hipster , @duffi , @marama , @Marossa , @1209 , @Cka , @Giovanna , @calliope Уживајте во остатокот од летото.
Поздравче до @Abrakadabra , постојано ми се мотка пре очи по форумов Да се разладиме со чоколаден сладолед и фрапучино.
СП до @Minnie 1 Милаа ти ја посакувам сета среќа на светов мисам дека денес е тој ден да бидеш најубавата невеста или тие денови па сакам да те поздравам најубаво да си поминеш , да бидеш најубава невеста и мн позитивна мн . гушки до тебее. hug: СП и до некои членки кои ми се интересни овде на форумот @littleflower @GirlLove @mirandaa @crimson @Rose96 @marama @CirezD @kala21 @Abrakadabra @dale @zalosna @kjukli @Rama @Annath @Serafima @Lady Phoenix позз бек @duffi @Mishela @mime87 @theowndemon @delevingne @lovemme @galapce @Angel4eeee @mims-89 @Natali.3 @Umbrella22 бидии позитивна ведра и силна не се разочарувај мн во лубовта @<3 pleza4e <3 @jovanovska94 @SV1911 @tockaAa. кај се изгубии бе милаа ? @Hipica и ти , @vitamina @rainbowec @buba4e89 @eloves @joy1 @girl-miri @Luna91 @fallenangel @koritsaki @Lilit @Mama25 @Jordanovska-K @Kaley @Giovanna има за сите по нешто
@anichka94, @Rama, @Abrakadabra, @Lady Phoenix, @Sawyer, @Ketchup, @Serafima, @marama, @Viktorijaaa5, @kala21, @vitamina Не знам за Вас ама јас како мала ги обожував овие, постојано трчев во продавнца и купував седнував пред порта и јадев
@Someonespecial @Rama @Lady Phoenix @WhiteAngell @Madam-A @GirlRose @vitamina @AnaKarenina @Serafima @Abrakadabra @Mishela @Kukla994 @hermosa @joy1 @baba Rada @presiosaP @eliesaab @julie77 @Ivy89 @Olli28 @Lella @Moonstone.17 @Umbrella22 @123.Maki-first @srcence1607 @Anabelle.Amorette @Jordanovska-K @crimson @Tanjamm @LUCERKA @SV1911 @JollyGirl @marama @Marossa @simonna.a @koritsaki @Cka @zalosna @Natali.3 @Viktorijaaa5 Одморете се девојки И освежете се
Бумеранг ( она ''возвратен'' веќе ми е досаден ) поздрав до @Snow-Star @Winter Lady @cresa-jagoda @Umbrella22[ /USER]
@Winter Lady @Umbrella22 @cresa-jagoda Поздрав назад милички,ви посакувам убав и исполнет ден @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Sunshine.Sunshine @eliesaab @kjukli @Lella @Ketchup @Kukla994 @Arthur @Elissa @Adina @tessie @Ivy89 @BurstBerry @galapce @anina @QweenSM @Yowannty @Marossa @Orthophill @Doozy @purple..m @Dreamer-V @joy1 @vitamina @crazylady @presiosaP @hermosa @Mahidevranfan @Скопјетесакам @LUCERKA @Oscar Lady пријатели За прв пат сакам да ги поздравам @Lady Phoenix @Abrakadabra @julie77 @referentka @mims-89 @anel @Mama25 @<3 pleza4e <3
Возвратен поздрав до @cresa-jagoda, специјален поздрав до мојата идна колешка @classy_M и секако до сите присутни на фемина. Послужете се :