Многу фала за поздравите... Еве им враќам јас во дупла мера на оние кои ме поздравиле и тоа пакет со Ненуш, Сеси, Лукс, БУ, Карина, Кикето, Ози, мама Блонд, Мацуш, Алисе-Хајди, Тенкаи, СензаПароле и Боависта. А за оние кои не ме поздравиле Се шалам
СП до оние што ме поздравиле И до сите што си пијат чајче и психички се припремаат да ја подружат книгата
Нааајсп до хеидивалт(Алис) до лошката(се шалам) лолипоп23 и до гоу ... Ве гушкааааам ... И сп до ситеее кои имаат купишта за учење а страшно ги мрзи Редакт и најголема гушка до душицааа ... милааа те обожаваам
СП до Алис, која си го смени името a јас како муле се прашував која е! Те познав по поздравите!! Сакав да те искарам, ама простено ти е
еден сп и од мене до алис , и јас ја познав по поздравите ама за мене ќе си остане алис, алис со кикињата на глава
Јас дури сега дознав дека е Алис Гушки до тебе И до сите феминки што се закопале во книгата Ве жалам стварно, ама ајде ќе надокнадите со лумпување после колоквиумска
Најсп и до спичлес .... Не ми замеравајте дека ми се едно по друго мислењата ... ( и така не се бројат )
немам време сега...ќе ве поздравам сите групно друг пат сега за милото мало Вајлд Чајлд.....го гњавев вчера малце и сега да го поздравам
Не ме гњавеше Гоу воопшто. Најспецијален поздрав и до тебе. http://www.youtube.com/watch?v=469cXOUk0Ig
еех, од кога не сум упатила поздрав сп до: теди ми недостигаш девојко .. вајлд чајлд како си ми? вајлд грл до девојката со најубави аватари.. ким која многу ми е мила и многу ја засакав мис индепендент која исто така ептен ми е мила и драга марама до позитивната девојка, која ме потсеќа на марами кики затоа што - ај мис х’р скај мноогу си ми позитивна во последно време, ептен ме смеш.. дејзи обожавателката на кучиња.. карина која се изгуби.. мацуш ептен убав аватар имаш и многу си ми мила лоли мојата најмиличка која пак одвреме-навреме не чита и ни пишува анфејтфул кај се изгуби девојко? хипица многу ми е мила и интересна бројче мило ми е што веднаш си оздравела..многу си ми мила и драга ангелче затоа што е срцка, навистина е како ангелче .. сп и до оние кои што немав некоја причина да ги поздравам, освен онаа дека само сакам да им упатам сп
До другарка ми , која е болничка со желба побрзо да оздрави. До "актерката" Ана стојановска која не поседува ни мало г од глумица. До БоаВиста, иако се имаме с'рчкано на темата кутри кутриња, јас не земам за зло, 1000 луѓе, 1000 карактери, сите сме различни тука, важно ги почитувам нејзините мислења, зашто е реална и интересна личност. За разлика од некои други на форумов кои ми се ... недраги, нереални и крајно неинтересни.