Адина те прерипав сорру, има толку добри и квалитетни девојки што не успевам за сите да прокоментирам и ги поздрава, но со тек на време и тоа ке биде Поздрав и до тебе ...еден гооолем и имај убав ден, ти благодарам за убавиот збор, здравје среќа љубов да примаш
НАЈ Специјален поздрав до: @vitamina Ти Благодарам за убавите зборови, пријатно си ме изненадила Поздрав и до: @Ketchup @tessie и @Скопјетесакам кои ненамерно ве заборавив во претходниот поздрав Поздрав назад до: @WhiteAngell @Rama @Abrakadabra @Someonespecial
@Minnie 1 Мила честитки за свадбата,бидете секогаш среќни и вљубени,и нека секој ден ви биде како меден месец,уживајте и поздрав до Монтенегро @Luna91 Поздрав Луничке,многу ми се допаѓа твојот начин на изразување и мислење
@danichap Те заборавив, редовно те читкам и многу си интересна кративна со вкус пред се, собичката на бебуш е прекрасна дава многу мир и спокој дај боже соте да си дочекаме а до принцезата упатувам најголем поздрав да ти е жива здрава и најлична на мајка. Благодарам за несебичните совети кои верувам дека многу ги читат и учат од тебе гооолем поздрав . @marama марамке девојко специјална си, секоја чест за поетската душа во тебе преубавите совети и несебичната подршка, покрај сето тоа си навистина голем кративец и прекрасна дама со стил, че те контактирам за некои идеи Поздравче.
@Snow-Star , @Anabelle.Amorette , @cresa-jagoda , @Rama ... Девојки ви возвраќам на поздрави ... Толку сте ми слични, а толку посебни секоја на свој начин Имајте пријатно попладне
@Minnie 1, Pozdrav najgolem.i do tebe mila. Uzivaj najmnogu, zasluzuvas @purple..m, Ti blagodaram na pozdravot i ubavite zborovi. Ti prakjam pozdrav golem i guski, ti posakuvam sekogas da si vedra i nasmeana. SP i do @Miranda, @Rama, @Abrakadabra, @marama, @Lady Phoenix, sekogas e zadovolstvo da ve citam Pozdrav i do site vas mili feminki. Imajte ubav vikend i uzivajte maksimalno.
Специјален поздрав до сите феминки, едноставно уживам тука, секогаш ќе се најде некој кој ќе ми го разубави денот
@mama89 @♡BuBaLe♡ @Fatalnata @Bebulleee @Pcelka94 @Eli23 @butterfly* @monik55 @awl @Mariangel @Едно Чупе @kallias @okcenzi @eatpraylove90 @mdenkov @galijan @kristina.k @verena @milamila988 @tweety26 @Kiflicka05 @m.i.g @flower30 @coconaut @fairy88 @Angel.Heart @podravka @game123 @slobodka @LenaNela @blessed2 @elena.mak @mariz @Maceto123 @joy1 @vitamina @Winter Lady @Rama
@Minnie 1 Sreken brak,da ste zivi i zdravi,ljubovta dolgovecna a vie beskrajno srekni i trpelivi niz zivotot sto sledi.
@purple..m , благодарам за поздравот, биди ми и ти поздравена Поздрав и до @Rama , @Someonespecial , @Скопјетесакам , @natemila , @Umbrella22 , @vitamina , оние кои ги забележав засега, сигурна сум има уште многу членови кои со задоволство би ги читала, но се' со време @Minnie 1 , се најубаво во брачниот живот
@Adina - Затоа што е срцка. Толку е ведра и позитивна ќе помислиш некое мало девојченце пишува без ниедна мака во животов. Но, од мудроста нејзина ќе сфатиш дека најверојатно поминала низ многу нешта за да мислиш дека сè ѝ е наредено во секој аспект од животот. Девојка којашто сфатила на време дека животов е прекраток за да се задлабочуваш во неговите негативни аспекти. @Daleron - затоа што кога ќе ѝ го видам аватарот во некоја тема, едноставно знам дека ќе има ведра атмосфера уште пред да го прочитам мислењето. И таа, како и сите ние сигурно има негативен материјал да собира за да вреска без престан, но решава да го задуши тој дел од себе и останува насмеана, посилна, преживеана. @julie77 - Неверојатно отмен и урбан лик. Не ја поврзувам многу со традиционалнава шема, ниту пак премногу со ова поднебје (не велам дека едното е подобро од другото, туку дека се едноставно различни). Брутално реална и ослободена од секакви контрапродуктивни стеги. Морнар препуштен на морските струи, вљубен во морето наречено живот. Ти посакувам пловидба за паметење.