Јас сакам специјално да ве поздравам сите кои сте ме поздравиле во скоро време, обично не ја отворам темава и сега кога гледам еден куп поздрави за кои немам нотификации и некој ќе си рече види ја важнава. Како и да е, убава вечер
Како што е редот (иако доцнам), специјален поздрав до @RockNroLLGirL за победата и прекрасната фотографија!
@ozbilnazena ти се возхитувам на карактерот, на срцето што го имаш и воедно на самата тебе. Верувам дека и останатите обожаваат да те читаат како и јас. Премногу посакувам да имав барем една таква повозрасна личност до себе. Многу ми е потребна, но за жал немам. Посебен поздрав до @kukla21 затоа што имаме тука некаде слични ставови и многу си ја обожавам, таков борец немам видено. Те гушкам најсилно. @<3 pleza4e <3 што побрзо да ни оздрави и да ни се врати, квалитетни и добри луѓе така лесно не се забораваат. @Скопјетесакам за преубавите мисли напишани во сдк исполнети со многу доблини и убави реченици. @referentka е всушност посебна и со свој карактер, и цврст став имам многу да учам од нејзе, камо среќа да имав вакви луѓе како тебе блиску до мене, секоја чест и за хуморот и одлично одбран збор. @fallenangel исто од темата сдк обожавам да те читкам прекрасна личност си со брилијантни мисли. @Val-Dim прекрасна жена од која може да се учи мбогу, со богати искуства за себе, и прекрасен фотограф вешто се справува со ноќта и месечината,лек за очи и душа @Jenniffer гоолем поздрав и до тебе @Viktorijaaa5 ми се допаѓаат и твоите прекрасни мисли и ставови. @butterfly* прекрасен кажан збор и бројни искуства зад себе, те читкам и си имаме сличности и такви ствари. @Adi888 прекрасна љубовна душа си. @galapce се извинувам мила неможам да те прескокнам во ниеден поздрав, слични ставови мисли карактери љубовни души чуствитечни жени тоа сме ние искрени луѓе. @Rama прекрасна девојка со чисто и искрено срце, те гушкам силно. @Lady Phoenix сличностите околу креривноста и поетскиот ум ти се надалеку познати, секогаш чиста искрена брилијантна. @Tanjamm голем поздрав и до тебе мила. Имајте мирна ноќ и прекрасно утро .. имам уште многу за поздравување не ми замерувајте, секој пат гледам да пишам по два три збора за секого во моментов можеби и не ми текнува на сите но има време, сакам сите да ги испочитувам, затоа што заслужуваат, а како велат убавиот збор железни врати отвора.
@vitamina Среќна годишнина мила,да си славите уште 100 години заедно,исполнети со љубов,мир среќа и добро здравје @Sanjichka007 Еден поздрав оти ептен си ми драга,и се пронаоѓам во твоите постови @JollyGirl Истото важи и за тебе,посебно ме развеселуваш со постовите во СДК Поздрав и гушки до сите членови,посебно до оние моите омилени( си знаат тие) ве гушкам сите
@vitamina Мислам дека мене и тебе не мачи истиот проблем, многу те гушкам и те поздравувам Еве ти едно благце
@Adi888 гледаш не си единствена па ниту јас помалку.... ке издржиме ние силни сме ... иако подршката многу значи нели?! Еден збор ..еден разговор ...да ти олесни на душава секогаш сум тука за тебе да знаеш да се бодриме, сила да си дадеме. Ке помине и ова, што не поминало битно да се средиме битно да се има љубов и почит. Поздрав
Фала мила за поздравот Еве и јас ти упатувам еден голем поздрав и мило ми е што сум успеала да измамам мала насмевка И ајде дека прв пат пишувам тука, ќе упатам поздрав до сите членови што ме поздравувале досега, до сите членови што сме разменувале мислења, што сме си давале совети, до сите членови што се сложуваме, а и до тие што не се сложуваме баш Ширете рачиња, примајте гушкии
СП до вас, дами прекрасни. @Viktorijaaa5 @tessie @crimson @Rama @IronLady @vitamina @Dreamer-V @Umbrella22 @referentka @mime87 @mims-89 @Mishela... СП и до ќофтето @Ketchup
Sp do @PogbaPol @srcence1607 I @Bokchee Denes na rucek kaj Pol..preubavo si pominavme .. eve sto rucavme : Za desert I na kraj se napivme kakao koe go pravese Srceto Ja I Srce nosevme zivri, taka da preubavi bevme Posedavme uste malku I...si otidovme...moravme na niva da ojme